ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: Το 50% εξ αδιαιρέτου ενός καταστήματος με το στοιχείο Γιώτα Κεφαλαίο Κάπα Κεφαλαίο Δύο (ΙΚ2), του ισογείου ορόφου, επιφάνειας 80,00 τ.μ., αποτελούμενου από ένα κύριο χώρο και πατάρι, επιφάνειας 80,00 τμ. Βρίσκεται σε πολυώροφη οικοδομή κτισμένη σε οικόπεδο εκτάσεως 328,04 τ.μ άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα και Ενότητα Παραμυθίας επί της οδού Κ.Καραμανλή, όπως μετονομάστηκε σε Θεμιστοκλή Ρίγγα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 27 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

*ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: Το 50% εξ αδιαιρέτου ενός καταστήματος με το στοιχείο Γιώτα Κεφαλαίο Κάπα Κεφαλαίο Δύο (ΙΚ2), του ισογείου ορόφου, επιφάνειας 80,00 τ.μ., αποτελούμενου από ένα κύριο χώρο και πατάρι, επιφάνειας 80,00 τμ. Βρίσκεται σε πολυώροφη οικοδομή κτισμένη σε οικόπεδο εκτάσεως 328,04 τ.μ άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα και Ενότητα Παραμυθίας επί της οδού Κ.Καραμανλή, όπως μετονομάστηκε σε Θεμιστοκλή Ρίγγα.

Οφειλέτης: ΔΡΙΜΤΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΡΙΜΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τιμή πρώτης προσφοράς: 38.530,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΠΟΛΤΣΗ

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού : 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων
Προηγούμενο άρθρο:
Επόμενο άρθρο: