ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Ενα οικόπεδο με την κτισμένη ισόγεια οικοδομή, το οποίο βρίσκεται στην Κάτω Ροδινή στην τ. κ Ψαθοπύργου της Δ.Ε Ρίου, στην πάροδο Κυανής Ακτής αρ. 9, συνολικής έκτασης 548,22 τ.μ. Η ισόγειος οικία είναι υπερυψωμένη κατά 60 εκατοστά από το έδαφος, αποτελείται από τρία (3) υπνοδωμάτια, καθιστικό, λουτρό και κουζίνα και έχει επιφάνεια 78,50 τ. μ. Είναι συμβατικής κατασκευής από οπλισμένο σκυρόδεμα και η ποιότητα της είναι μέτρια όπως και η κατάσταση συντήρησης της.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 27 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

*ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Ενα οικόπεδο με την κτισμένη ισόγεια οικοδομή, το οποίο βρίσκεται στην Κάτω Ροδινή στην τ. κ Ψαθοπύργου της Δ.Ε Ρίου, στην πάροδο Κυανής Ακτής αρ. 9, συνολικής έκτασης 548,22 τ.μ. Η ισόγειος οικία είναι υπερυψωμένη κατά 60 εκατοστά από το έδαφος, αποτελείται από τρία (3) υπνοδωμάτια, καθιστικό, λουτρό και κουζίνα και έχει επιφάνεια 78,50 τ. μ. Είναι συμβατικής κατασκευής από οπλισμένο σκυρόδεμα και η ποιότητα της είναι μέτρια όπως και η κατάσταση συντήρησης της.

Οφειλέτης: THIERRY PIRLET (ΤΪΕΡΙ ΠΙΡΛΕ)

Τιμή πρώτης προσφοράς: 82.167,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: Βασιλική Παπαγεωργίου

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού : 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ: ΠΑΤΡΑ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων
Προηγούμενο άρθρο:
Επόμενο άρθρο: