Προσβλητικό και μειωτικό θεώρησε διευθυντής σχολείου στον Άλιμο να ανοίξει τη θέρμανση

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 25 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Οι μαθητές έκαναν μάθημα για μέρες μέσα στο κρύο

Αδιανόητη κατάσταση σε σχολείο του Αλίμου. Μαθητές έκαναν μάθημα μέσα στο κρύο επειδή ο διευθυντής δεν άνοιγε τη θέρμανση.
Αδιανόητο περιστατικό σε σχολείο του Αλίμου, όπου μαθητές έκαναν μάθημα μέσα στο κρύο επί μέρες καθώς ο διευθυντής δεν είχε ανοίξει τη θέρμανση.
Το σχολείο είναι εδώ και μία εβδομάδα χωρίς θέρμανση καθώς ο διευθυντής του «παρέλειψε να ενεργοποιήσει τη θέρμανση ισχυριζόμενος ότι κάτι τέτοιο είναι προσβλητικό και μειωτικό για τον ίδιο», όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.
«Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι προσβλητικό ούτε μειωτικό να μεριμνάμε για την καλή λειτουργία του σχολείου, για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας, ενεργοποιούμε απόψε τη θέρμανση. Το σχολείο αύριο το πρωί φιλόξενο και ασφαλές θα δεχθεί τα παιδιά μας» γνωστοποιεί ο δήμαρχος σε βίντεό του.
Μάλιστα, αναφέρει ότι αναμένεται προσφυγή σε εισαγγελέα «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε».
Ο κ. Κονδύλης απευθύνεται και στη Νίκη Κεραμέως, λέγοντας πως «καλούμε την υπουργό Παιδείας να αναλάβει ευθύνες και να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή».
Στο τέλος, ο δήμαρχος Αλίμου ανοίγει τη θέρμανση και λέει «Ήταν τόσο απλό και όμως αυτή η απλή κίνηση ήταν προσβλητική και μειωτική για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό».
Πηγή Sputniknews.gr