Εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο οι χορηγοί της Στεφανίδου μετά τα θετικά σχόλια για Λιγνάδη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 2 Μαρ 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Και δεύτερος χορηγός της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, Tlive, αποχωρεί μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Η εταιρεία καλλυντικών Grigi είναι η δεύτερη εταιρεία που αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tlive» θέλοντας να λάβει αποστάσεις για τα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.
Την απόφασή της έκανε γνωστή η εταιρεία μέσω ανάρτησης στο Facebook αφού ξεκαθαρίζει ότι το κίνημα #meetoo «έχει την απεριόριστη υποστήριξη μας!».
«Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι διαφωνεί πλήρως με την πολιτική της εκπομπής “Tlive” και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει την χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και τις οικογένειές τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.
Είχε προηγηθεί η απόσυρση της χορηγίας της Nak Shoes, η οποία ουσιαστικά «άνοιξε τον χορό» ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από τη χορηγία της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.
«Η εταιρεία καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια κ. Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό μήνυμα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλική παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας από την εν λόγω εκπομπή», είχε αναφέρει στο σχόλιό της απαντώντας σε χρήστη στο Facebook.
Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου
Σημειώνεται ότι αναφερόμενη στην εικόνα του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με χειροπέδες στα χέρια και τη μάσκα στο πρόσωπο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της αποτυχίας, της απόγνωσης και θα πούμε κιόλας πώς πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης».
Χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους και κατηγόρησαν την Τατιάνα Στεφανίδου για προσπάθεια «ξεπλύματος» του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή σκηνοθέτη.
Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο, πριν από λίγες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια, Τάνια Τσανακλίδου, χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου «άθλια και σιχαμένη».
Πηγή Sputniknews.gr