17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΟι εικόνες, ο ήχος και τα χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές...

Οι εικόνες, ο ήχος και τα χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

 

Δυναμική παρουσία με 166 εκθέτες -μεταξύ αυτών ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, δήμοι, περιφέρειες, αλλά και παροχή υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο-, σημείωσε η Ελλάδα στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού, ITB Berlin 2018, η οποία ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου στο Βερολίνο και συγκέντρωσε 10.000 εκθέτες από 186 χώρες.
Το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του ΕΟΤ και μία σειρά από δρώμενα, όπως παρουσιάσεις από σεφ και live cooking, φρόντισαν -όπως κάθε χρόνο- για την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την προσέλκυση μεγάλου αριθμού τουριστών για την επόμενη τουριστική σαιζόν. H προσέλευση στο ελληνικό περίπτερο ήταν μεγάλη τόσο τις πρώτες τρεις μέρες που η έκθεση απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και τις δύο επόμενες οπότε ήταν ανοιχτή και για το κοινό.


Η ΙΤΒ Berlin 2018 επιφύλασσε μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την Ελλάδα. Στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Golden City Gate, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, η χώρα έλαβε το δεύτερο βραβείο παγκόσμιου προορισμού και το πρώτο στην Ευρώπη για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- A 365-Day Destination» με θέμα τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας στη διάρκεια των τεσσάρων εποχών του χρόνου.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.itb-berlin.com και την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ