19 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ξεκινάει μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, με στόχο να στηρίξει το έργο και τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη προσφορά αγάπης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, και στελέχη της εταιρίας, επισκέφθηκαν την Πέμπτη τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ. Κατά την επίσκεψή, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των στελεχών στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ & στη συνέχεια προσφέρθηκαν πασχαλινά δώρα & σοκολατένια αυγά στα Γενναία Παιδιά!
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, δήλωσε: «Είναι χαρά όλων μας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσφέρουμε στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το πολύτιμο έργο της. Με τα «Τραίνα Αγάπης» θέλουμε να μεταφέρουμε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα και ευελπιστούμε η πρωτοβουλία μας αυτή να κινητοποιήσει το επιβατικό κοινό, αφού η από κοινού προσφορά μας φέρνει πιο κοντά. Η σημερινή μας επίσκεψη είναι η απαρχή μίας ιδιαίτερης ενέργειας, ευχόμενοι τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακά προβλήματα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να συνεχίσουν να μας εμπνέουν με τη δύναμη ψυχής που διαθέτουν».
Τα «Τραίνα Αγάπης» θα φθάσουν σε λίγο καιρό και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα ανακοινώσει τις πρωτοβουλίες της.
Διάβαση για πεζούς και ΑΜΕΑ στη σιδηροδρομική γραμμή Ν. Μενεμένης
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 επίσκεψη στο έργο της ΕΡΓΟΣΕ «Κατασκευή Κάτω Διάβασης Σιδηροδρομικών Γραμμών της οδού Αγ. Παρασκευής», στη Ν. Μενεμένη Θεσσαλονίκης, για να διαπιστώσει την πρόοδο υλοποίησης του έργου, το οποίο θα δοθεί σε κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο 2018. Τον Υπουργό συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας. Το έργο αφορά στην αποκατάσταση της αδιάλειπτης επικοινωνίας του αστικού ιστού στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης, που επιτυγχάνεται με την κατάργηση της σημερινής ισόπεδης διάβασης των Σιδηροδρομικών γραμμών επί της οδού Αγ. Παρασκευής και την αντικατάστασή της με μία Κάτω Διάβαση οχημάτων και μία πεζών, προσβάσιμη και από ΑΜΕΑ.
Το έργο αυτό αποτελεί μέρος των επεμβάσεων που υλοποιεί και μελετά η ΕΡΓΟΣΕ για την πόλη της Θεσσαλονίκης, κυριότερες των οποίων είναι ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος Δυτικής Θεσσαλονίκης – CITY TRAIN, η Σιδηροδρομική σύνδεση με τον εμπορευματικό Λιμένα (6ο προβλήτα) Θεσσαλονίκης, οι Σιδηροδρομικές Γέφυρες στον Γαλλικό ποταμό και οι Σιδηροδρομικές Διαβάσεις στην περιοχή Βέροιας και Γέφυρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ