21.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΡεκόρ συμμετοχής στη Διεθνή Εκθεση Δομικών Υλικών και Αρχιτεκτονικής, BAU

Ρεκόρ συμμετοχής στη Διεθνή Εκθεση Δομικών Υλικών και Αρχιτεκτονικής, BAU

ECON 13

Δεκαπέντε ελληνικές και μία κυπριακή επιχείρηση έλαβαν μέρος

Δεκαπέντε ελληνικές και μία κυπριακή επιχείρηση συμμετείχαν, μεταξύ 2.120 εκθετών, στη Διεθνή Eκθεση Δομικών Υλικών και Αρχιτεκτονικής, BAU, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, από 16 μέχρι 21 Ιανουαρίου 2017.
Στην έκθεση συμμετείχαν οι εταιρίες A.C. Technometal Ltd, Alchimica SA, Alumil SA, Applied Industrial Technologies Ltd, Convex SA, Elastotet SA, Elval Colour SA, ELVIAL SA, Helm Hellas SA, Ieronimakis Inox SA, INAL-INTERMETAL SA, ISOMAT SA, ORAMA MINIMAL FRAMES Ltd, Pagouni SA, PCA και Vlavianos Glass SA, ενώ τον εκθεσιακό χώρο επισκέφθηκαν από την Ελλάδα και την Κύπρο περισσότερες από 800 επιχειρήσεις.
Φέτος η έκθεση, που διοργανώνεται για περισσότερα από πενήντα χρόνια, έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχής, καθώς για πρώτη φορά προσέγγισε πάνω από 250.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών 80.000 εμπορικούς επισκέπτες από χώρες εκτός Γερμανίας.
Στο πλαίσιο διεξαγωγής της BAU, ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου ανακοίνωσε ότι από φέτος θα συμπεριλάβει στο portfolio των εκθέσεών του, τη σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα της κινεζικής αγοράς για τον κλάδο της οικοδομής που επικεντρώνεται κυρίως σε παράθυρα, πόρτες και προσόψεις, την έκθεση FENESTRATION CHINA, η οποία θα λάβει χώρα για πρώτη φορά με τη νέα ονομασία FENESTRATION BAU China, στις 7 – 10 Νοεμβρίου 2017, στο Shangai New International Expo Center και αναμένεται να εδραιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συνάντησης του κλάδου της οικοδομής παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας ως μέρος του προγράμματος της έκθεσης και το επιτυχημένο BAU Congress China.
Η BAU θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 14 Ιανουαρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, για την αίτηση συμμετοχής και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6419037, E-Mail: muenchenmesse@ahk.com.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ