Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ επιστρέφουν στα αμαξοστάσια

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 16 Φεβρουάριος 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , , ,

Εντολή να επιστρέψουν με τα οχήματά τους στα αμαξοστάσια έλαβαν πριν από λίγο οι οδηγοί των λεωφορείων του ΟΑΣΑ σύμφωνα με τον Οργανωτικό Γραμματέα του Οργανισμού.

Αν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ ξεκίνησαν τα δρομολόγιά τους στην Αθήνα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, η πυκνή χιονόπτωση και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους, ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα και στην κυκλοφορία ορισμένων ή ακόμα και όλων των γραμμών.

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο Οργανωτικός Γραμματέας του ΟΑΣΑ Φώτης Νικολακόπουλος, τα λεωφορεία ξεκίνησαν στις 05:00 το πρωί για τα δρομολόγιά τους.

Λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στο Περιστέρι εξαιτίας της χιονόπτωσης

Ωστόσο, πριν από λίγο, λεωφορείο ακινητοποιήθηκε σε γραμμή του Περιστερίου και συγκεκριμένα στις οδούς Ασκληπιού και Ναούσης.

Σύμφωνα με τον κύριο Νικολακόπουλο, λίγα λεπτά μετά τις 06:30 το πρωί, δόθηκε στους οδηγούς των λεωφορείων εντολή να επιστρέψουν τα οχήματά τους στα αμαξοστάσια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο λόγος είναι για την αποφυγή ατυχήματος, αφού πρόκειται για μεγάλα οχήματα, τα οποία είναι δύσκολο να ελεγχθούν σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει πως όσοι μετακινούνται με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πρέπει να γνωρίζουν πως προς το παρόν, τα οχήματα βρίσκονται καθ’ οδόν προς τα αμαξοστάσια, προκειμένου να ακινητοποιηθούν και να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις.

Πηγή sputniknews.gr