Τα ευτράπελα της κακοκαιρίας “Μπάλλος”

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 15 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , ,

Εικόνες για γέλια και για κλάματα κατεγράφησαν σε περιοχές της χώρας, που επλήγησαν από την έντονη κακοκαιρία Μπάλλος, που συνεχίζει να «σφυροκοπά» με τα έντονα φαινόμενά της.
Ήταν πολλά τα ευτράπελα που έχουν καταγραφεί εδώ και δύο ημέρες, με τις εικόνες να είναι απόλυτα σουρεαλιστικές.

Στον Κολωνό, χαρακτηριστικά, μία γυναίκα πήρε το κανό της για να μην πατήσει στα 30 εκατοστά του νερού, που έχει συσσωρευτεί στους δρόμους. Από χθες η περιοχή μοιάζει με… λίμνη, άρα το κανό θεωρείται και εύστοχη επιλογή. Άλλος ένας κύριος, όμως, αποτυπώθηκε πάνω σε κανό, έκανε κουπί και κρατούσε μία ομπρέλα για να μην βρέχεται.
Πολλά γέλια, όμως, έχει προκαλέσει και η εικόνα ενός άλλου άνδρα, ο οποίος περπατούσε πάνω σε μία σκάλα για να μπορέσει να φτάσει στο αυτοκίνητό του. Την έκανε ξυλοπόδαρα και όταν έφτασε στο ΙΧ με μαεστρικές κινήσεις μπήκε, μάζεψε τη σκάλα και την έβαλε στην οροφή του οχήματος.
Από τη λίστα με τα ευτράπελα δεν θα μπορούσε να λείπει και βίντεο από ένα τηλεκατευθυνόμενο σκαφάκι να κάνει βόλτες πάνω στα συσσωρευμένα νερά.
Στη Στυλίδα, πάλι, ένας μηχανόβιος ντύθηκε… Μπάτμαν για να γλιτώσει από τη βροχή. Στην ουσία φόρεσε ένα πελώριο μαύρο αδιάβροχο.
Πηγή Sputniknews.gr