ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Eνα διαμέρισμα με αριθμό εσωτερικής αρίθμησης τέσσερα, στον πρώτο όροφο πάνω από το ισόγειο οικοδομής, η οποία έχει είσοδο επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 7. Το διαμέρισμα αποτελείται από χώλ, ένα κοιτώνα, κουζίνα και λουτροαποχωρητήριο, καθαρού εμβαδού 31,30 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε οικόπεδο χτισμένο στο με αριθμό 80 οικόπεδο στο 17 Ο.Τ. του Συνοικισμού “Ν. Ηρακλείτσα” Παγγαίου συνολικής έκτασης 519 τ.μ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 27 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

*ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Eνα διαμέρισμα με αριθμό εσωτερικής αρίθμησης τέσσερα, στον πρώτο όροφο πάνω από το ισόγειο οικοδομής, η οποία έχει είσοδο επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 7. Το διαμέρισμα αποτελείται από χώλ, ένα κοιτώνα, κουζίνα και λουτροαποχωρητήριο, καθαρού εμβαδού 31,30 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε οικόπεδο χτισμένο στο με αριθμό 80 οικόπεδο στο 17 Ο.Τ. του Συνοικισμού “Ν. Ηρακλείτσα” Παγγαίου συνολικής έκτασης 519 τ.μ.

Οφειλέτης: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Τιμή πρώτης προσφοράς: 27.000,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: Ιωάννα Καρανλίκ

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού : 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ: ΠΑΓΓΑΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων