ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ: Το διαμέρισμα με αριθμό εσωτερικής αρίθμησης 3 του πρώτου ορόφου επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μητροπολίτου Λαυρεντίου. Αποτελείται από τρία δωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, διάδρομο και αποθήκη και έχει εμβαδό 78,85 τ.μ. Επίσης του ανήκει η αποκλειστική χρήση μιας θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου, με αριθμό εσωτερικής αρίθμησης 3, που βρίσκεται στην πυλωτή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 27 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

*ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ: Το διαμέρισμα με αριθμό εσωτερικής αρίθμησης 3 του πρώτου ορόφου επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μητροπολίτου Λαυρεντίου. Αποτελείται από τρία δωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, διάδρομο και αποθήκη και έχει εμβαδό 78,85 τ.μ. Επίσης του ανήκει η αποκλειστική χρήση μιας θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου, με αριθμό εσωτερικής αρίθμησης 3, που βρίσκεται στην πυλωτή. Ο περιβάλλων χώρος του οικοπέδου είναι διαμορφωμένος, περιφραγμένος και σε ορισμένα σημεία τσιμεντοστρωμένος.

Οφειλέτης: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ

Τιμή πρώτης προσφοράς: 80.062,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: ς Ιωάννα Καρανλίκ

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού : 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ: ΔΡΑΜΑ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων