ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: 1)Ενα διαμέρισμα με στοιχεία σαράντα ένα (41) του Γ’ ορόφου πολυκατοικίας σε οικόπεδο στο Χαλάνδρι επί της οδού Παπανικολή αρ. 92. Αποτελείται από (5) κύρια δωμάτια (από τα οποία η τραπεζαρία και το λίβιγκ ρουμ χωρίς διαχωριστικό τοίχου), είσοδο χωλ, κουζίνα, διάδρομο, (2) λουτρά και (2) εξώστες. Εχει επιφάνεια 116,90τ.μ. 2) Το δικαίωμα προσθήκης και άλλων ορόφων πέρα των προβλεπομένων (αέρινη στήλη) της ίδιας πολυκατοικίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 27 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

*ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: 1)Ενα διαμέρισμα με στοιχεία σαράντα ένα (41) του Γ’ ορόφου πολυκατοικίας σε οικόπεδο στο Χαλάνδρι επί της οδού Παπανικολή αρ. 92. Αποτελείται από (5) κύρια δωμάτια (από τα οποία η τραπεζαρία και το λίβιγκ ρουμ χωρίς διαχωριστικό τοίχου), είσοδο χωλ, κουζίνα, διάδρομο, (2) λουτρά και (2) εξώστες. Εχει επιφάνεια 116,90τ.μ. 2) Το δικαίωμα προσθήκης και άλλων ορόφων πέρα των προβλεπομένων (αέρινη στήλη) της ίδιας πολυκατοικίας.

Οφειλέτης: ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Τιμή πρώτης προσφοράς:1) 109.000,00 ευρώ και 2) 200,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: ΓΕΩΡΓΙΑ Σ. ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού : 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων
Προηγούμενο άρθρο:
Επόμενο άρθρο: