Οι ζαρντινιέρες και τα παγκάκια στο Σύνταγμα που προκάλεσαν αντιδράσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 29 Ιουνίου 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , ,

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα όψη του Συντάγματος με τις ζαρντινιέρες και τα παγκάκια που έχουν τοποθετηθεί, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του κέντρου της Αθήνας.
Νέα όψη στο Σύνταγμα μετά τις αλλαγές στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του κέντρου της πόλης «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας». Περισσότερος χώρος για τους πεζούς, παγκάκια, ζαρντινιέρες και φυτά συνθέτουν το νέο λουκ της πρωτεύουσας.
Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές είναι που έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις, είτε για το κόστος είτε για τη λειτουργικότητα είτε για το κατά πόσο το πρότζεκτ του δήμου Αθηναίων έχει δημιουργήσει ή όχι προβλήματα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι, από τις προηγούμενες ημέρες, μονοπώλησε το ενδιαφέρον η ταλαιπωρία των οδηγών στην οδό Πανεπιστημίου που πλέον έχει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Ακολούθησε πολιτική κόντρα για το ύψος του ποσού που δαπανήθηκε για την αναμόρφωση του κέντρου της πόλης, το Twitter σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις νέες αλλαγές, ενώ δεν έλειψε η σφοδρή κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.
Πηγή Sputniknews.gr