Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 19 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , ,

Σοκαρισμένος δηλώνει ο παππούς της 8χρονης από τη Ρόδο από τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση.
Ο παππούς, ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, προχώρησε σε δηλώσεις στο Sputnik αναφορικά με τα νέα δεδομένα.
«Ο Θεός το ξέρει ότι εγώ είμαι αθώος και αποδείχθηκε. Αυτό που θέλω τώρα είναι τα παιδάκια μου πίσω εδώ στο σπίτι, εγώ θα τα μεγαλώσω» μάς είπε και δήλωσε «συντετριμμένος».
«Είμαι συντετριμμένος, δεν το χωράει ανθρώπινος νους.. Μπήκα στην κόλαση και ξανά βγήκα… Το μόνο που ζητάω είναι τα παιδάκια μου».
Οι καταιγιστικές εξελίξεις
Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα και την ιατροδικαστική εξέταση της 8χρονης, το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε από μία συγγενή η οποία ήθελε να αποσπάσει χρήματα από την οικογένειά της.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιεί το dimokratiki.gr, το παιδί είχε ουρολοίμωξη και όταν παραπονέθηκε για έντονος πόνους η μητέρα της, που έχει νοητική υστέρηση, επικοινώνησε με τη συγγενή και τής έστειλε μία φωτογραφία από τα απόκρυφα σημεία του παιδιού για να ζητήσει ιατρική γνώμη.
Η γυναίκα προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί, αλλά αντί να βοηθήσει φαίνεται ότι του προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα με το δάκτυλο για να ισχυριστεί αργότερα ότι έχει βιαστεί.
Στη συνέχεια, φέρεται να έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.
Όταν η μητέρα δεν είχε να τής δώσει τα χρήματα, της είπε ότι θα πληρώσει εκείνη, αλλά μετά τής ζήτησε 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο δήθεν ρόλος του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το κοριτσάκι.
Η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είχε προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και πιθανή εμπλοκή ενός άνδρα.