Γνωρίστε, αγαπήστε και επισκεφτείτε τη Σύρο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , ,

Στη δημιουργία νέου υλικού για την προβολή της Σύρου ως τουριστικού προορισμού, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στην εποχή της πανδημίας, προχώρησε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης σε συνεργασία με την Marketing Greece.
Στο travel video διάρκειας 1.24’, παρουσιάζονται όλα εκείνα τα ιδιαίτερα στοιχεία του νησιού που το καθιστούν μοναδικό, ενώ η σύγχρονη κινηματογραφική ματιά και προσέγγιση αποτυπώνει την classy αισθητική που χαρακτηρίζει τον προορισμό.

Ο τίτλος του video «The classy capital of the Cyclades» θέλει να παρουσιάσει ένα προορισμό που μέσα από την ιστορία του, τα μοναδικά αξιοθέατα της Ερμούπολης, τα γραφικά σοκάκια της Άνω Σύρου, τις όμορφες παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τα εκλεκτά τοπικά του προϊόντα, που αποπνέουν τον «αριστοκρατικό» χαρακτήρα και την αύρα του νησιού, το κάνουν να ξεχωρίζει.
Το ψηφιακό υλικό που δημιουργήθηκε προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας Discovergreece.com (στην αρχική αλλά και στις εσωτερικές σελίδες του), καθώς και στα Social Media.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε η συγγραφή ενός ταξιδιωτικού άρθρου “8 Highlights to light up your holiday on Syros”, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Discovergreece.com σε 8 γλώσσες και εμπλουτισμένο με φωτογραφικό υλικό και το νέο video, παρουσιάζοντας τα πιο εμβληματικά χαρακτηριστικά της Σύρου, καθώς και συλλογή 24 φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης.
https://www.discovergreece.com/el/cyclades/syros &
https://www.discovergreece.com/el/travel-ideas/best-of/8-highlights-light-your-holiday-syros