27.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 

Με πάνω από 20 χρόνια κορυφαίας εμπειρίας στον κλάδο και υπηρεσίες που βραβεύονται ετησίως, το Roula Rouva Real Estate.

Εντάχθηκε στην  Forbes Global Properties, ένα διεθνές δίκτυο επιλεγμένων μεσιτικών γραφείων ακινήτων που συνδέει αγοραστές και πωλητές με τα πιο εξαιρετικά ακίνητα στον κόσμο, είναι περήφανη που καλωσορίζει το Roula Rouva Real Estate στην υψηλού κύρους ομάδα της. Η Forbes Global Properties Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια κορυφαίας εμπειρίας στον κλάδο, το Roula Rouva Real Estate θα εκπροσωπεί αποκλειστικά την εταιρεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate – Αυτό το παραθαλάσσιο Estate στο ειδυλλιακό νησί της Κέρκυρας είναι ένα πραγματικό κόσμημα δίπλα στη θάλασσα. Αποτελούμενο από δύο εξαιρετικά διαμορφωμένες βίλες, το ακίνητο αποτελεί μια πανδαισία χώρου, άνεσης και φινέτσας. Αξίζει 14.000.000 €.

 

Το Roula Rouva Real Estate ιδρύθηκε το 2003 και είναι ευρέως αναγνωρισμένο για τις απαράμιλλες υπηρεσίες του, μια δέσμευση που έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των International Property Awards στο Λονδίνο κάθε χρόνο από το 2016 στις κατηγορίες Best Real Estate Agency Greece, Best Real Estate Marketing Greece και Best Website Greece, μεταξύ άλλων.

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate - dimoprasiongr
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate – Papadakis Press

Η εταιρεία έχει επίσης διακριθεί στην Ευρώπη, με τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best Real Estate Agency και Best Real Estate Marketing, ενώ έχει επίσης κερδίσει την αναγνώριση ως το καλύτερο μεσιτικό γραφείο πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα για έξι συνεχόμενα έτη από τα Luxury Lifestyle Awards. Με το όραμά να μην είναι απλώς ένα μεσιτικό γραφείο, αλλά μια πρωταρχική δύναμη που ξαναγράφει την ιστορία στο luxury real estate της Ελλάδας, το Roula Rouva Real Estate ήταν πάντα ένα από τα κορυφαία γραφεία, προσφέροντας virtual viewings, αποκλειστικά ψηφιακά open houses και μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων/υποστήριξης που παρέχει υπηρεσίες concierge για την απομακρυσμένη ολοκλήρωση διαδικασιών. Ξεπερνώντας τους παραδοσιακούς ρόλους για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μιας αγοραπωλησίας, ο Όμιλος Εταιρειών Roula Rouva έχει αναπτυχθεί και περιλαμβάνει τις εταιρείες Compass Engineering & Development Solutions, HomeStories και Infinity Consultancy, σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες όπως η InGreece Consultancy για να διασφαλίσει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε και διευθύνεται από τη Ρούλα Ρουβά, μια φωτεινή προσωπικότητα και πρωτοπόρο, η οποία θέλησε να μεταμορφώσει την εμπειρία του πελάτη μέσα από υψηλές υπηρεσίες, επαγγελματισμό και καινοτόμες πρακτικές marketing.

Λευκοφρύδη Ναυσικά Εκδότρια "Εφημερίς Δημοπρασιών"Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Ναυσικά Λευκοφρύδη Εκδότρια “ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ” Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate –Papadakis Press – Τζένη Οικονόμου – Τάνια Νικολοπούλου – Νταλία Ρίζου

 

Η κα. Ρουβά είναι μέλος της Εθνικής Ένωσης Μεσιτών NAR, του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Επαγγελματιών Ακινήτων CEPI, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ακινήτων FIABCI και έχει προεδρεύσει της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ). Βραβευμένη με τον τίτλο της “Γυναίκας Ηγέτιδας στις Επιχειρήσεις” από τις εκδόσεις Who is Who το 2018, η αφοσίωση της κας Ρούβα στην παροχή υπηρεσιών επεκτείνεται πέρα από τον κλάδο του real estate, καθώς με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας, υπηρετεί ως Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.

 

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate

“Το Roula Rouva Real Estate είναι ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, που αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Forbes Global Properties να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο”, δήλωσε ο Michael Jalbert, Διευθύνων Σύμβουλος της Forbes Global Properties.

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate –Papadakis Press

 

“Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε το Roula Rouva Real Estate στη Forbes Global Properties και να παρουσιάσουμε τον εξαιρετικό τρόπο ζωής και τα ακίνητα της Ελλάδας στον κόσμο”.

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate

 

“Είμαστε υπερήφανοι που εντασσόμαστε στη Forbes Global Properties και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες συνεργασίας με τους νέους αξιόλογους συναδέλφους μας και θα επεκτείνουμε τη διεθνή μας εμβέλεια, ενώ παράλληλα στόχος μας είναι το real estate στην Ελλάδα να μπορέσει πλέον να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και απαιτήσεις των αγοραστών και των επενδυτών που θα έρθουν στην χώρα μας να αγοράσουν τα μοναδικά, ιδιαίτερης αξίας ακίνητα στην Ελλάδα.”, ανέφερε η κα Ρούλα Ρουβά Διευθύνουσα Σύμβουλος  της εταιρείας.

 

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate – Ο σχεδιασμός του Estate αποτελεί ένα άψογο συνδυασμό μεταξύ της σύγχρονης κομψότητας και του φυσικού μεγαλείου, με τη μαγευτική θέα του απέραντου γαλάζιου και του καταπράσινου τοπίου να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ως μέλη αυτού του αποκλειστικού δικτύου, το Roula Rouva Real Estate θα επωφεληθεί από το αφοσιωμένο κοινό του Forbes που αριθμεί περισσότερα από 140 εκατομμύρια άτομα για να συνδεθεί, να εμπνεύσει και να ενημερώσει τους εύπορους δυνητικούς αγοραστές και πωλητές κατοικιών σχετικά με τα καλύτερα ακίνητα προς πώληση παγκοσμίως.

Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate 
Η Forbes Global Properties επεκτείνεται ξεκινώντας συνεργασία με το Roula Rouva Real Estate

Τα ακίνητα θα παρουσιάζονται σε όλα τα έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια του Forbes και του Forbes Global Properties με σχόλια ειδικών, έγκαιρα δεδομένα της αγοράς και κορυφαία άρθρα. Οι προνομιακές καταχωρίσεις κατοικιών του Roula Rouva Real Estate θα προβάλλονται στο forbesglobalproperties.com – μια επιμελημένη συλλογή καταχωρίσεων πολυτελών κατοικιών υψηλής αξίας.

Η Ρούλα Ρουβά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με περισσή απλότητα ανέφερε πως ξεκίνησε, λέγοντας ότι το πρώτο μου γραφείο ήταν ένα μικρό μεσιτικό γραφείο στη Β.Δ Κέρκυρα. Μετά ήρθα στην πρωτεύουσα του νησιού και σήμερα στο νησί της Κέρκυρας απασχολούνται 50 άτομα στην επιχείρηση .

Selection” είναι η λέξη κλειδί για την Forbes Global Properties . Λέμε περισσότερα “όχι” παρά “ναι” για πιθανή συνεργασία .

Michael Jalbert, Διευθύνων Σύμβουλος Forbes Global Properties

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ