Η επένδυση της e.GO Mobile στην Ελλάδα στο επίκεντρο της συνάντησης Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με το Υπουργείο Περιβάλλοντος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Η σχεδιαζόμενη επένδυση της e.GO Mobile στην Ελλάδα καθώς και η πρωτοβουλία της εταιρείας να αναπτύξει την πλατφόρμα βιωσιμότητας GlobalGreenGreece, παίρνοντας θέση στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε, προ ημερών, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος του ΔΣ του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και έλαβε χώρα στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, όπου η e.GO Mobile συμμετέχει με περίπτερο, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κι η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών ενημερώθηκαν από τον Prof. Dr. Ulrich Hermann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE, για τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας στην Ελλάδα, καθώς και για την απόφασή της να συμβάλλει μέσα από μια ολιστική προσπάθεια στην εφαρμογή, γενικότερα στην εγχώρια αγορά, των αρχών της βιωσιμότητας.
Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Next.e.GO Mobile έρχεται με τις δρομολογούμενες επενδύσεις της να ενισχύει τη θέση της Γερμανίας ως στρατηγικός επενδυτής για την Ελλάδα. Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία GlobalGreenGreece της εταιρείας, δεσμεύθηκε για την πρόθεση του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου να λειτουργήσει ως βασικός αρωγός της, αναλαμβάνοντας σειρά δράσεων με σκοπό την προτροπή του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας να ανταποκριθεί στο «πράσινο» κάλεσμα της e.GO Mobile.

 

ΦΩΤΟ: (Από αριστερά) Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Prof. Dr. Ulrich Hermann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου