Εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Βρέθηκε πτώμα που “ταιριάζει” με την περιγραφή της

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο.
Ολοένα και τραγικότερες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ. Οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα σε περιοχή όπου ήταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της και σύμφωνα με το FBI «ταιριάζει» με την περιγραφή της νεαρής.
Το FBI ξεκαθάρισε πως το τεστ DNA δεν έχει δώσει ακόμη την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας που βρέθηκε, αλλά η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.
«Νωρίτερα σήμερα, ένα πτώμα εντοπίστηκε και ταιριάζει με την περιγραφή της Γκάμπι Πετίτο. Η πλήρης ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να πούμε 100% πως βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για το εύρημα» επεσήμανε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας.
Παράλληλα, επισημάνθηκε πως δεν έχει διευκρινιστεί η αίτια θανάτου της νεκρής.
Η αστυνομία της Φλόριντα και ειδικότερα του Νορθ Πόιντ, εξέφρασε τη λύπη της για τις εξελίξεις, ωστόσο δεσμεύτηκε πως θα συνεχιστεί η έρευνα ώστε να διαλευκανθεί η ταυτότητα του πτώματος.
Ύστερα από τις ανακοινώσεις του FBI, ο πατέρας της νεαρής, Τζόσεφ Πετίτο, ανήρτησε μία φωτογραφία της κόρης του, αναφέροντας πως «συγκίνησε τον κόσμο».
Σημειώνεται πως το πτώμα εντοπίστηκε σε ένα πάρκο και συγκεκριμένα στο Μόραν Βίστα, περιοχή η οποία προσφέρεται για κάμπινγκ.
Τοπικά μέσα σημειώνουν πως εάν η Πετίτο βρέθηκε στην περιοχή, θα ήταν αδύνατο να επιβιώσει μόνη της τη νύχτα καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, ενώ υπάρχουν και άγρια ζώα.
Το χρονικό της εξαφάνισης
Υπενθυμίζεται πως η Πετίτο ταξίδευε με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιν Λόντρι από τα τέλη Ιουλίου.
Ταξίδευαν με βαν και σκόπευαν να σταματήσουν σε εθνικά πάρκα που βρίσκονταν στον δρόμο τους, έως ότου φτάσουν στη Δυτική Ακτή, που ήταν ο τελικός τους προορισμός.
Η Γκάμπι ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έκανε συχνές αναρτήσεις για το ταξίδι της.
Στα τέλη Αυγούστου, το ζευγάρι έφτασε στο εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον και στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε η νεαρή στην οικογένειά της ανέφερε: «Δεν έχει σήμα στο Γιόσεμαϊτ».
Η οικογένειά της θεωρεί πως δεν ήταν εκείνη που έστειλε το μήνυμα.
Ο Λόντρι επέστεψε μόνος στη Φλόριντα την 1η Σεπτεμβρίου και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς της Πετίτο για την εξαφάνισή της.
Ο 23χρονος συμπεριφερόταν λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, ενώ προσέλαβε και δικηγόρο.
Αρκετές ημέρες αργότερα ο άνδρας εξαφανίστηκε, ενώ η οικογένειά του τον δήλωσε ως εξαφανισμένο. Η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται.
Πηγή Sputniknews.gr