Αγία Πετρούπολη: Πατέρας με τσεκούρι κρατάει ομήρους έξι παιδιά και απειλεί να τα σκοτώσει

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 24 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , ,

Κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη. Ένας άνδρας φέρεται να κρατάει ομήρους έξι παιδιά.
Ένας άνδρας έχει θέσει σε κατάσταση ομηρίας έξι παιδιά στα προάστια της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άντρας είναι οπλισμένος με τσεκούρι ενώ η αστυνομία έχει σπεύσει ήδη στο σημείο.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι, ζητά τη σύζυγό του και απειλεί πως θα σκοτώσει τα παιδιά.
Το συμβάν επιβεβαίωσε και το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.
«Στις 24 Νοεμβρίου 2020, στις 12:12, η αστυνομία του Κολπίνο έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα από την περιοχή […] η οποία είπε ότι ο σύζυγός της την έδιωξε από το διαμέρισμα, είχε ταμπουρωθεί εκεί και κρατούσε τα έξι παιδιά τους στο διαμέρισμα» δήλωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.
Μάλιστα, το μικρότερο παιδί φέρεται να είναι 3 ετών ενώ το μεγαλύτερο 15.
«Δεν ανοίγει την πόρτα και δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουμε μαζί του», ανέφερε πηγή επικαλούμενη τη σύζυγο του άνδρα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας δεν φέρεται να έχει υποβάλλει αιτήματα στους αστυνομικούς ενώ έχει γίνει γνωστό ότι είχε «σοβαρά οικονομικά προβλήματα».
Το υπουργείο Εσωτερικών σημείωσε ότι ο άνδρας δεν ήταν καταγεγραμμένος στα αρχεία της αστυνομίας. Εκπρόσωπος της επαρχιακής διοίκησης ανέφερε ότι ο όμηρος ήταν καταγεγραμμένος σε ψυχιατρείο.
Πηγή: Sputniknews