18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤαξίδια εξοικείωσης ξένων δημοσιογράφων πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα ο ΕΟΤ

Ταξίδια εξοικείωσης ξένων δημοσιογράφων πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα ο ΕΟΤ

 

Συνεχίζονται τα ταξίδια εξοικείωσης ξένων δημοσιογράφων στη χώρα μας, προκειμένου να προβάλουν, μέσω των εντύπων τους, τους ελληνικούς προορισμούς που επισκέπτονται.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, την τιμητική τους στο φθινοπωρινό πρόγραμμα ταξιδιών εξοικείωσης δημοσιογράφων, bloggers, αλλά και τουριστικών πρακτόρων του εξωτερικού, που οργανώνει ο ΕΟΤ, έχουν η ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και νησιά του Αιγαίου – λιγότερο γνωστά στο ευρύ τουριστικό κοινό.
Οι εν λόγω δράσεις, όπως τονίζεται, σχεδιάζονται και υλοποιούνται με στόχο την αποτελεσματική προβολή των δυνατοτήτων εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Συγκεκριμένα, την Αθήνα και τους Δελφούς επισκέπτεται 4μελές τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Travel with me». Την κεντρική και δυτική Μακεδονία επισκέπτονται δημοσιογράφος και φωτογράφος του γνωστού Ολλανδικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Reis&Magazine» που απευθύνεται στους λάτρεις των ταξιδιών σε περιοχές ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους, ιστορικής σημασίας και παραδοσιακών οικισμών.
Την Πελοπόννησο επισκέπτεται δημοσιογράφος του γερμανικού τουριστικού περιοδικού «Turistik Aktuell», με σκοπό την συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού για τη σύνταξη άρθρου που θα προβάλλει την περιοχή στη Γερμανία και θα δημοσιευθεί την άνοιξη του 2018.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ