17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑΣυγκρατημένα αισιόδοξος ότι η οικονομία επιστρέφει στην κανονικότητα δηλώνει ο πρόεδρος του...

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η οικονομία επιστρέφει στην κανονικότητα δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ

 

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η οικονομία επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας.
«Ολα δείχνουν καλύτερο μέλλον», σημείωσε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ετήσιας έρευνας του ΣΕΒ για το επιχειρηματικό περιβάλλον «Ο σφυγμός του επιχειρείν» όπου υπογραμμίστηκε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει σταματήσει ο κόσμος να φοβάται τις απολύσεις, πιστεύει ότι δεν κινδυνεύει η δουλειά του αλλά αγωνιά για το εισόδημα του και τη διαχείρισή του.
Ο κ. Φέσσας απαντώντας σε ερωτήσεις, διευκρίνισε ότι η συγκροτημένη αισιοδοξία προκύπτει από το γεγονός ότι το σύνολο πλέον του πολιτικού κόσμου, ή όπως είπε χαρακτηριστικά τα κόμματα που κυβερνούν ή θα κυβερνήσουν την Ελλάδα, υποστηρίζουν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, ενώ η κοινωνία δεν συζητά πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.
«Αρα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και όλοι έχουν καταλάβει ότι εφόσον βρισκόμαστε μέσα σε ένα σκληρό νόμισμα θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να δημιουργήσουμε και να παράγουμε αξία» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Ο κ. Φέσσας είπε πως οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν έχουν πρόβλημα με τα εργασιακά τους και σημείωσε ότι οι όποιες αλλαγές τα εργασιακά αφορούν τον συνδικαλισμό των ΔΕΚΟ. Αναφερόμενος στο επιχειρείν, είπε ότι αν και υπάρχει σταθεροποίηση, ωστόσο, ακόμη και σήμερα δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις άξιες να ζήσουν και ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει ξεκαθάρισμα με τη διαχείριση των προβληματικών επιχειρηματικών δανείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ