15.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣτην Αγ. Αννα της Εύβοιας το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ

Στην Αγ. Αννα της Εύβοιας το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ

Ολοι οι δρόμοι αυτό το καλοκαίρι οδηγούν στην Εύβοια, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.
Το νέο μουσικό φεστιβάλ στην όμορφη παραλία της Αγίας Αννας στη Βόρεια Εύβοια, θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου, προσφέροντας πέντε ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση, βουτιές και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία.
Το Beach Party Festival 2019 θα συνδυάζει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών με διακοπές σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ραδιοφωνικό σταθμό που θα παίζει ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο, παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Παράλληλα, διάσημοι dj’s του Ministry of Sound club θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του, στο μεγαλύτερο festival που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Το Beach Party συνδυάζει την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρείας live entertainment στην Ελλάδα – διοργανώτριας μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν την έναρξη του Beach Party Festival 2019 ζήτησε από τον Γιώργο Ισαάκ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της People Entertainment Group, να περιγράψει πώς είναι να βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ στην Ελλάδα.
«Αποτελεί σίγουρα μια ιδιαίτερη πρόκληση και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη, καθώς ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φεστιβάλ στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών φεστιβάλ και ο κόσμος που θα έρθει να ζήσει μια καταπληκτική εμπειρία» επισημαίνει ο κ. Ισαάκ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ