19 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑΣεμινάρια εξορκισμού για δασκάλους στην Ιταλία!

Σεμινάρια εξορκισμού για δασκάλους στην Ιταλία!

Η εκπαίδευση των δασκάλων, κοστίζει 450 δολάρια και γίνεται με τις ευλογίες του Ιταλού υπουργού Παιδείας και των καθολικών κληρικών.
Περισσότεροι από 200 Ιταλοί εκπαιδευτικοί δημοσίων σχολείων, εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν σε ειδικό σεμινάριο που θα τους εκπαιδεύει να διώχνουν τον διάβολο από μαθητές που βρίσκονται υπό τις εντολές του.
Το διάρκειας 40 ωρών σεμινάριο για την εκμάθηση «εξορκισμών και προσευχών απελευθέρωσης», γίνεται από το πανεπιστημιακό ίδρυμα Pontifical University of Regina Apostolorum που σχετίζεται με το Βατικανό.
Το κόστος της εκπαίδευσης, ανέρχεται σε 450 δολάρια. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ιταλού υπουργού Παιδείας Μάρκο Μπουσέτι και έχει τη στήριξη του καθολικού κλήρου, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η αντιπολίτευση στο ιταλικό κοινοβούλιο σχολίασε ότι η χώρα έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το δαιμονισμό και χαρακτήρισε τα εκπαιδευτικά σεμινάρια ως «επιστροφή στο Μεσαίωνα».


«Τα σχολεία δεν είναι ασφαλή, τα γυμναστήρια δεν λειτουργούν και οι δάσκαλοι είναι κακοπληρωμένοι. Και τι κάνει ο υπουργός Παιδείας; Προωθεί σεμινάρια εξορκισμού», δήλωσε η πρώην βουλευτής Λάουρα Μπλντρίνι, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ο υπουργός Παιδείας της Ιταλίας, δήλωσε ότι μάλλον θα βγάλει το σύνδεσμο με το σεμινάριο εξορκισμού από την σελίδα του, ωστόσο το ίδιο το σεμινάριο θα γίνει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί.
Η είδηση αυτή, έγινε γνωστή ενώ το Βατικανό συγκαλεί μεγάλη σύσκεψη με ανώτερους κληρικούς από όλο τον κόσμο σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση και προκειμένου να εξεταστούν οι τρόποι ουσιαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος που εκτός των άλλων, βλάπτει σοβαρά και την αξιοπιστία της Καθολικής Εκκλησίας.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ