19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠροσφορά 9.000 λίτρων πετρελαίου από τα ΕΛΠΕ για τις ανάγκες θέρμανσης του...

Προσφορά 9.000 λίτρων πετρελαίου από τα ΕΛΠΕ για τις ανάγκες θέρμανσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας

Την κάλυψη των αναγκών πετρελαίου θέρμανσης, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ), με συνολικά 9.000 λίτρα, ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ), σε τελετή που έγινε στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚΚ.
Η δωρεά του πετρελαίου που εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ, έγινε μετά από πρόταση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) στον Ομιλο.
«Ο Ομιλος Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., στο πλαίσιο της Πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει τη νεολαία με πάρα πολλούς τρόπους, από τα Δωδεκάνησα, μέχρι τη Μακεδονία και σήμερα στην Κέρκυρα, προσφέροντας πετρέλαιο θέρμανσης και αθλητικό υλικό» τόνισε ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ, Γιάννης Κορωναίος και προσέθεσε: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τη νεολαία, θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι το αύριο, χαιρόμαστε που θα γυμνάζονται λίγο πιο ζεστά με τη δική μας συνεισφορά. Συνολικά τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει πάνω από 2.000.000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία, δομές και γυμναστήρια, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και άλλες δραστηριότητες».

Στιγμιότυπο από αγώνα επίδειξης μικρών αθλητών των Ακαδημιών που προπονούνται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας


Οπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στόχος της ΠΙΝ, που αποδεικνύεται εμπράκτως, είναι η στήριξη των νέων ανθρώπων και των αθλητικών υποδομών στα Ιόνια Νησιά.
«Πέρα από τις δικές μας προσπάθειες, μέσα από πόρους της Περιφέρειας, εξελίσσονται σήμερα στην Κέρκυρα πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο, αλλά και η προοπτική των δύο μεγάλων προπονητηρίων – γυμναστήριων, ένα στο Βορρά και ένα στο Νότο. Μέσα από την κοινωνική πολιτική που ασκούν τα Ελληνικά Πετρέλαια, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία να αφιερωθεί μία δράση της μέριμνάς τους και στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, ενώ συνάμα δε μένουμε μόνο στο θέμα αθλητισμός, καθώς θα υπάρξουν και άλλες διαστάσεις αυτής της παρουσίας, που έχουν να κάνουν είτε με τη δημόσια υγεία, είτε με ζητήματα του πολιτισμού» επεσήμανε ο κ. Γαλιατσάτος.
Από τη μεριά του ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, προπονητής και υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΠΕ, Γιώργος Καλαφατάκης, αναφέρθηκε στη στήριξη των ΕΛΠΕ στο μπάσκετ, αλλά και ευρύτερα στον αθλητισμό. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Είμαστε κοντά στο μπάσκετ, αλλά γενικότερα κοντά στον αθλητισμό» είπε κ. Καλαφατάκης.
Ο κ. Κορωναίος, ανακοίνωσε ότι τα ΕΛΠΕ θα στηρίξουν οικονομικά και τη Φιλαρμονική Ενωση Κέρκυρας «Καποδίστριας» για την επικείμενη παράσταση της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ