23.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑΠλήρης επιδότηση επιτοκίου με νέο δανειοδοτικό προϊόν, από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Πλήρης επιδότηση επιτοκίου με νέο δανειοδοτικό προϊόν, από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα διαθέτει από σήμερα , το νέο δανειοδοτικό προϊόν παροχής κεφαλαίων κίνησης με πλήρη επιδότηση επιτοκίου.
Με εξαιρετικά σύντομες διαδικασίες, οι τράπεζες θα προχωρήσουν στη χορήγηση δανείων κεφαλαίου κίνησης προς τις επιχειρήσεις που έχουν τεθεί σε αναστολή ή περιορισμό της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και οι οποίες διαθέτουν έναν από τους επιλέξιμους ΚΑΔ που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών. Το επιτόκιο αυτών των δανείων θα επιδοτείται κατά 100% για τα δύο πρώτα χρόνια από τους πόρους του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙ, με βασική προϋπόθεση για την επιδότηση επιτοκίου να είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας τουλάχιστον κατά τα δύο πρώτα έτη της διάρκειας επιδότησης του δανείου.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε: «Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που έχει φέρει ο Covid-19.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, τις προϋποθέσεις λήψης αυτού, καθώς και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
http://www.etean.gr/PublicPages/HomePage.aspx

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ