18.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕυνοϊκές ρυθμίσεις από την ΕΥΑΘ για οφειλές άνω των 100 ευρώ

Ευνοϊκές ρυθμίσεις από την ΕΥΑΘ για οφειλές άνω των 100 ευρώ

 

Η ΕΥΑΘ παρέχει για όλους ανεξαιρέτως τους χρήστες δυνατότητα διακανονισμού σε δόσεις για όσους έχουν οφειλές άνω των 100 ευρώ.
Ελάχιστη δόση με 50 ευρώ/μήνα
Απαλλαγή από το σύνολο των τόκων σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Απαλλαγή για ληξιπρόθεσμες οφειλές από το 80% του συνόλου των τόκων, εφόσον η οφειλή ρυθμιστεί κατά ανώτατο μέχρι 12 μηνιαίες δόσεις, 60% μέχρι 24 μηνιαίες δόσεις, 50% μέχρι 36 μηνιαίες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Δυνατότητα μέχρι και 48 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές (ανάλογα με την πιστωτική κάρτα), με ελάχιστη καταβολή τα 50 ευρώ και ανεξαρτήτως δόσεων – η απαλλαγή των τόκων ανέρχεται στο 80%.
Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής έστω και μίας δόσης ή σε περίπτωση μη πληρωμής του τρέχοντος -μετά τον διακανονισμό- λογαριασμού, η ΕΥΑΘ δύναται να προβεί σε αφαίρεση του υδρομέτρου και ακύρωση του διακανονισμού.
Για οικονομικά αδύναμες ομάδες
Αφορά συνολικό φορολογητέο εισόδημα μικρότερο ή ίσο των 8.000 ευρώ ετησίως, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για καθένα από τα προστατευόμενα τέκνα.
Παρέχονται:
Δυνατότητα διακανονισμού σε δόσεις για όσους έχουν οφειλές άνω των 40 ευρώ ελάχιστη δόση στο ποσό των 20 ευρώ.
Απαλλαγή από το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών, τόκων και προστίμων εφόσον η οφειλή ρυθμιστεί κατά ανώτατο μέχρι 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ