19.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήOIKONOMIAΕκδήλωση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προς τιμή της Κυπριακής Δημοκρατίας

Εκδήλωση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προς τιμή της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στα πλαίσια του «Capital Link Invest in Cyprus Forum», o κ. Πόλυς Χατζηιωάννου, Chairman of the Board of Directors & CEO της Safe Bulkers, INC., που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE: SB) διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στο Χρηματιστήριο προς τιμήν της Κύπρου. Ο κ. Χατζηιωάννου με το Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου κ. Νίκο Αναστασιάδη, συνοδευόμενοι από τους Υπουργούς κ.κ. Χ. Γεωργιάδη, Μ. Δημητριάδη, Γ. Λακκοτρύπη, και άλλους επισήμους καθώς και στελέχη της Safe Bulkers χτύπησαν το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 21 Μαρτίου 2017. Το «Capital Link Invest in Cyprus Forum» πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη την Τέταρτη 22 Μαρτίου. O Mr. John Tuttle, NYSE Global Head of Listings καλωσόρισε τους καλεσμένους με μια σύντομη ομιλία.
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ανήρτησε την Κυπριακή σημαία στην Wall Street μαζί με τις σημαίες της Αμερικής και της Safe Bulkers και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει αυτή τη μέρα.
Στην τελετή λήξης «Closing Bell», συμμετείχαν:
O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, o κ. Πόλυς Χατζηιωάννου, Chairman of the Board of Directors & CEO της Safe Bulkers, O Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Εργων της Κύπρου κ. Μάριος Δημητριάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Πρέσβης της Κύπρου στις Ηνωμένες Πολιτείες κ. Λεωνίδας Παντελίδης, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη κ. Βασίλειος Φιλίππου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, o Πρόεδρος της Safe Bulkers, Inc. Κ. Λουκάς Μπαρμπαρης, ο CFO κ. Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, ο Director κ. Χρήστος Μεγαλου, ο Πρόεδρος της Capital Link κ. Νίκος Μπορνόζης, η σύζυγος και η κόρη του κ. Χατζηιωάννου.
Το «Capital Link Invest in Cyprus Forum» έχει σκοπό την αναβάθμιση και προβολή της Κύπρου σε ένα ευρύτατο επενδυτικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η τελετή αναμεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού.
Σχετικό Link: http://forums.capitallink.com/cyprus/2017/SafeBulkersInc_NYSE.mp4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ