20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Αρ. Διακ. 1/2017ΑΣΦ.ΟΧ.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ διενεργεί Διεθνή Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 915.000,00 Ευρώ και αναλύεται ως εξής: 610.000,00 Ευρώ για ένα (1) έτος, με δικαίωμα παράτασης έξι (6) μηνών ποσού. 305.000,00 Ευρώ.
Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού είναι η Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 09:00 π.μ. Ο διαδικτυακός τόπος υποβολής των προσφορών είναι η διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov του συστήματος Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Ως ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ορίζεται η 06/04/2017.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov του συστήματος Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. ορίζεται η Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 14:00 μ.μ.
Η έντυπη μορφή των προσφορών θα κατατεθεί στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ (Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Αθήνα, Τ.Κ. 115 27), στο Γρ. Πρωτοκόλλου.
Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής δεν υπάρχουν.
Η εγγύηση συμμετοχής είναι 18.300,00 Ευρώ. Υπάρχουν ειδικές τεχνικές προδιαγραφές. Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα οκτώ (8) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.
Η χρηματοδότηση της δαπάνης είναι από το ΕΚΑΒ.
Η σχετική διακήρυξη που περιλαμβάνει και τις ειδικές τεχνικές προδιαγραφές είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του ΕΚΑΒ. Η σχετική διακήρυξη που περιλαμβάνει και τις ειδικές τεχνικές προδιαγραφές είναι δημοσιευμένη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΚΑΒ www.ekab.gr, στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος Διαύγεια www.diavgeia.gov.gr, στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων www.eprocurement.gov.gr.
Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από:
την διεύθυνση: www.edisiis.gr και από την διεύθυνση www.ekab.gr.
Αθήνα, 05/04/2017
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΒ
KΩN/NOΣ KAΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ