19.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔΕΘ: Διάλογο με υπουργούς θα έχουν οι εκπρόσωποι του επιχειρείν στο δείπνο...

ΔΕΘ: Διάλογο με υπουργούς θα έχουν οι εκπρόσωποι του επιχειρείν στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου

 

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο δείπνο που διοργανώνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη, δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους του επιχειρείν (μεταξύ των οποίων και μέλη του) να έχουν απευθείας συνομιλία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα και άλλα στελέχη της Κυβέρνησης, που θα συμμετάσχουν στην ενότητα των ερωτο-απαντήσεων, την οποία το Επιμελητήριο έχει εντάξει τα τελευταία δύο χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο δείπνο αυτό.


Η ενότητα της ανοιχτής συζήτησης θα ακολουθήσει την επίσημη ομιλία του Υπουργού και σε αυτήν θα συμμετάσχουν, επίσης, και θα συνεισφέρουν στο διάλογο με τις δικές τους ειδικές γνώσεις: ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής και η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ, Ευγενία Φωτονιάτα. Φέτος, μάλιστα, θα χρησιμοποιηθεί και μία οnline εφαρμογή σφυγμομέτρησης, η οποία θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατευθύνουν τη συζήτηση στα πιο φλέγοντα ζητήματα που τους αφορούν.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για περαιτέρω πληροφορίες, να επικοινωνήσει στο τηλ. 2310 327733 ή να συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για το δείπνο στο link: https://goo.gl/pdcioD.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ