16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΓια κάθε 1 ευρώ αγορών η COSMOTE Prepaid MasterCard προσφέρει 5MB

Για κάθε 1 ευρώ αγορών η COSMOTE Prepaid MasterCard προσφέρει 5MB

Τη νέα προπληρωμένη κάρτα COSMOTE Prepaid MasterCard φέρνει η COSMOTE, παρέχοντας πλήρη έλεγχο, ευκολία και ασφάλεια στις καθημερινές αγορές και τις συναλλαγές των καταναλωτών. Η COSMOTE Prepaid MasterCard πρωτοπορεί, καθώς είναι η μόνη που με κάθε αγορά δίνει δωρεάν MB.
Με την COSMOTE Prepaid MasterCard, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια αγορές σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) που φέρουν το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης γρήγορες και ανέπαφες αγορές στις επιχειρήσεις με το ειδικό σήμα . Κάθε καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει έως και 4 κάρτες στον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) για να επωφελείται όλη η οικογένεια.
Με κάθε 1 ευρώ αγορών, η COSMOTE Prepaid MasterCard προσφέρει 5MB, για ακόμη περισσότερο mobile Internet. Τα MB που έχουν συγκεντρώσει, οι χρήστες της κάρτας μπορούν να τα καταναλώσουν οι ίδιοι ή να τα χαρίσουν σε άλλο συνδρομητή COSMOTE. Επίσης, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, που δίνει πόντους για αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι χρήστες της COSMOTE Prepaid MasterCard μπορούν να βγαίνουν διπλά κερδισμένοι με κάθε αγορά τους.
Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν την COSMOTE Prepaid MasterCard σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, απλά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας & δηλώνοντας το ΑΦΜ και τον αριθμό του κινητού τους, και να την φορτίσουν επιτόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ