24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήOIKONOMIAΑ. Χαρίτσης: « Επιπλέον κεφάλαια από την ΕΤΕπ»

Α. Χαρίτσης: « Επιπλέον κεφάλαια από την ΕΤΕπ»

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Αν. Υπαν. με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επενδυτικού Ταμείου

 

Τη δέσμευση μεγαλύτερης συμμετοχής και στήριξης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων προς τη χώρα μας, έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της, τράπεζας Βέρνερ Χόϊερ.
Συγκεκριμένα, την έδρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο, επισκέφτηκαν την Τρίτη και την Τέταρτη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής. Οι κύριοι Χαρίτσης και Κορκολής συζήτησαν σε θερμό κλίμα, με τον πρόεδρο της Τράπεζας Β. Χόϊερ και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επενδυτικού Ταμείου (EIF) Πιερ Λουίτζι Ζιλμπέρ, για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτές διανοίγονται μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς και παρουσίασαν αναλυτικά τις νέες επενδυτικές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή και στήριξη της ΕΤΕπ για την υλοποίηση τους, αίτημα που έτυχε θετικής ανταπόκρισης από την ηγεσία της τράπεζας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ