17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 21-03-2017
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 13/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε.Α.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017, 2018 ΚΑΙ 2019.

1.ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Ε.Α.) – Κλάδος Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής – Δ/νση Οικονομικών – Π. Κανελλοπούλου 4 – 10177 ΑΘΗΝΑ – τηλ. 2106926798 – FAX: 2106995669.
2. Ενδεχομένως διευκρίνιση ότι πρόκειται για δημόσια σύμβαση που μπορεί να ανατεθεί μόνο σε προστατευόμενα εργαστήρια ή να εκτελεσθεί μόνο στο πλαίσιο προγραμμάτων προστατευομένων θέσεων εργασίας:ΟΧΙ .
3. Επιλεγείς τρόπος σύναψης της σύμβασης:- Ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας, προς σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο της παρ. 4 του άρθρου 39 του Ν.4412/2016.
– Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από συντετμημένη προθεσμία τουλάχιστον τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής της προκήρυξης στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 27 και του άρθρου 36 του Ν.4412/2016
4. Τύπος της σύμβασης:α. Δημόσια. β. Δεν έχει επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα.
5. Τόπος παράδοσης των ειδών:Ως ορίζεται στο Παράρτημα ΣΤ΄ «Τεχνικές Προδιαγραφές» της υπ’αρίθμ. 13/2017 διακήρυξης Α.Ε.Α. .
6. Φύση των ζητουμένων προϊόντων, με επισήμανση ιδίως εάν η υποβολή προσφορών ζητείται για την αγορά, χρηματοδοτική μίσθωση, μίσθωση ή μίσθωση-πώληση ή για συνδυασμό αυτών, αριθμός αναφοράς της ονοματολογίας ποσότητα των ζητούμενων προϊόντων, με αναφορά οποιονδήποτε δικαιωμάτων προαιρέσεως για συμπληρωματικές αγορές και εάν είναι γνωστό, το προσωρινό χρονοδιάγραμμα για την άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων καθώς και ο αριθμός τυχόν παρατάσεων, αριθμός (-οί) αναφοράς της ονοματολογίας:- Προμήθεια ελαστικών επισώτρων οχημάτων, μοτοσυκλετών, λεωφορείων, φορτηγών και ειδικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας για τα έτη 2017, 2018 και 2019. – Αριθ. Διακήρυξης: 13/2017 . – Δικαιώματα προαίρεσης: ΟΧΙ, – Εκτιμώμενη αξία: #6.728.246,34# ΕΥΡΩ (άνευ ΦΠΑ), συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων , – CPV: 34350000-5
7. Εάν η σύμβαση υποδιαιρείται σε τμήματα, αναφορά της δυνατότητας για τους οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορά για ένα, περισσότερα ή και για όλα τα τμήματα: – Υποδιαιρείται σε ογδόντα εννιά (89) τμήματα (Υποέργα). – Ενας προσφέρων δύναται να υποβάλει προσφορά για ένα, περισσότερα ή όλα τα Υποέργα του διαγωνισμού, ως αυτά καθορίζονται στην υπ’ αριθ. 13/2017 διακήρυξη. – Προσφορά για μέρος των προς παράδοση ειδών ενός Υποέργου δεν γίνεται αποδεκτή.
8. Προθεσμία ολοκλήρωσης των εκτελεστικών συμβάσεων ή προθεσμία έναρξης ή παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών: Ως ορίζεται στο Παράρτημα Α΄ της υπ’ αριθ. 13/2017 διακήρυξης.
9. Αποδοχή ή απαγόρευση υποβολής εναλλακτικών προσφορών: Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.
10. Ειδικοί όροι στους οποίους υπόκειται η εκτέλεση της σύμβασης: Ως ορίζεται στο Παράρτημα Δ΄ της υπ’ αριθ. 13/2017 διακήρυξης.
11. Ονομασία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και τηλεομοιοτυπίας, από την οποία μπορούν να ζητούνται οι διακηρύξεις και τα συμπληρωματικά έγγραφα της σύμβασης: Αναθέτουσα Αρχή (βλ. σημείο 1).
12.Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των προσφορών: 12.05.2017 και ώρα 13:00.
13. Ημερομηνία, ώρα και τόπος αποσφράγισης των προσφορών: Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται την 19.05.2017 και 09:00 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην υπ’ αριθ. 13/2017 διακήρυξη.
14. Απαιτούμενες εγγυήσεις:- Εγγυητική καλής εκτέλεσης της Συμφωνίας-Πλαίσιο, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 0,5% της εκτιμώμενης αξίας (άνευ ΦΠΑ) της Συμφωνίας-Πλαίσιο. – Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της εκτελεστικής σύμβασης της Συμφωνίας-Πλαίσιο, για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της συμβατικής αξίας (άνευ ΦΠΑ) των ειδών της εκτελεστικής σύμβασης.
15. Α. Βασικοί όροι χρηματοδότησης και πληρωμής ή και αναφορά των σχετικών κανονιστικών διατάξεων: Η δαπάνη για την εν λόγω προμήθεια ειδών θα βαρύνει τον ΚΑΕ 1321 του τακτικού προϋπολογισμό εξόδων του Ε.Φ. 07-410 «Ελληνική Αστυνομία» οικονομικών ετών 2017 – 2018 – 2019.
Β. Τρόπος πληρωμής: Η πληρωμή του Αναδόχου γίνεται με εξόφληση του 100% της συμβατικής αξίας όλων των ειδών της προμήθειας μιας εκτελεστικής σύμβασης, που παραλήφθηκαν οριστικά ποιοτικά και ποσοτικά. Ως προς τα δικαιολογητικά πληρωμής και λοιπά στοιχεία, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 και τα οριζόμενα στην υπ’ αριθ. 13/2017 διακήρυξη.
16. Ενδεχομένως νομική μορφή την οποία θα πρέπει να περιβληθεί μια κοινοπραξία Οικονομικών φορέων, στην οποία κατακυρώνεται η σύμβαση: Οι Ενώσεις οικονομικών φορέων, μπορούν να υποβάλλουν προσφορά, χωρίς να απαιτείται να λάβουν συγκεκριμένη νομική μορφή. Η επιλεγείσα Ενωση είναι δυνατόν να υποχρεωθεί να περιβληθεί συγκεκριμένη νομική μορφή, εάν της ανατεθεί η Συμφωνία – Πλαίσιο, στο μέτρο που η περιβολή, αυτής της νομικής μορφής είναι αναγκαία για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης.
17. Κριτήρια επιλογής σχετικά με την προσωπική κατάσταση των οικονομικών φορέων τα οποία ενδέχεται να επιφέρουν τον αποκλεισμό τους και απαιτούμενα στοιχεία βάσει των οποίων αποδεικνύεται ότι δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις που δικαιολογούν αποκλεισμό. Κριτήρια επιλογής και πληροφορίες σχετικά με την προσωπική κατάσταση του οικονομικού φορέα, πληροφορίες και διατυπώσεις που είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση των ελάχιστων όρων οικονομικού και τεχνικού χαρακτήρα που θα πρέπει να πληροί ο οικονομικός φορέας. Ελάχιστο επίπεδο ή ελάχιστα επίπεδα ικανοτήτων που ενδεχομένως απαιτούνται: Ως ορίζεται στο Παράρτημα Β΄ της υπ’ αριθ. 13/2017 Διακήρυξης.
18. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο προσφέρων δεσμεύεται από την προσφορά του (ανοικτές διαδικασίες): Τριακόσιες εξήντα (360) ημερολογιακές ημέρες.
19.Κριτήρια, προβλεπόμενα στο άρθρο 53, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ανάθεση της σύμβασης: Πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή).
20. Επωνυμία και διεύθυνση του αρμοδίου οργάνου για τις διαδικασίες προσφυγής και κατά περίπτωση, διαμεσολάβησης. Διευκρινίσεις όσον αφορά τις προθεσμίες υποβολής των προσφυγών ή ενδεχομένως, επωνυμία, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και τηλεομοιοτυπίας καθώς και ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας από την οποία μπορούν να λαμβάνονται αυτές οι πληροφορίες: Ως ορίζονται στο Παράρτημα Β΄ της διακήρυξης.
21. Ημερομηνία (-ες) της δημοσίευσης της προκαταρκτικής προκήρυξης σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές δημοσίευσης που αναφέρονται στο Παράρτημα VII ή μνεία της μη δημοσίευσής της:Δεν δημοσιεύτηκε προκαταρκτική προκήρυξη.
22. Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης στην Ε.Ε.Ε.Ε.: 20.03.2017.
23. Διευκρίνιση εάν η σύμβαση καλύπτεται ή όχι από τη συμφωνία:ΝΑΙ.
24.Ημερομηνία ανάρτησης της προκήρυξης στο διαδίκτυο (www.promitheus.gov.gr): 24.03.2017.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΧΑΡΑΛ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ