20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑδερφή Κατσίφα: Δεν μας δίνουν τη σορό του, θέλουμε να τον κλάψουμε

Αδερφή Κατσίφα: Δεν μας δίνουν τη σορό του, θέλουμε να τον κλάψουμε

 

Την απόγνωση της οικογένειας του Κώστα Κατσίφα για το γεγονός πως δεν έχει ταφεί ακόμα ο νεκρός, εξέφρασε η αδελφή του, Ερμιόνη.
Προσχεδιασμένο χαρακτήρισε το θάνατο του : «Ήταν στοχοποίηση, μάλλον τον παρακολουθούσαν μέρες, μήνες», είπε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.
Κλήση της Ελληνίδας πρέσβη στα Τίρανα για τον 35χρονο ομογενή
Κατηγόρησε τις αλβανικές αρχές ότι κρατούν την οικογένεια στο σκοτάδι σε σχέση με την πορεία της υπόθεσης και πως ο αδελφός της δεν έχει ακόμα ταφεί, λόγω δαιδαλώδους γραφειοκρατίας.
«Θέλουμε να τον αποχαιρετίσουμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσες μέρες, είναι απαράδεκτη και μπορεί και εσκεμμένη αυτή η καθυστέρηση. Αυτή η αναμονή μας σκοτώνει», είπε σχετικά και συμπλήρωσε «οι γονείς θέλουν να κλάψουν το νεκρό παιδί τους. Πού είναι το παιδί;», είπε η κ. Κατσίφα.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην έφοδο που έκαναν οι κομάντος της αλβανικής αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι της μητέρας της, όταν μπήκαν μέσα και της ζήτησαν να μιλήσει αλβανικά, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει. «Τι είναι εδώ, Ελλάδα;», της είπαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Ερμιόνη Κατσίφα. «Ήταν πολύ προκλητικοί», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την ίδια, ο αδελφός της «δεν θα έκανε κακό σε κανέναν», ενώ όπως είπε, δεν είχε τέτοιο όπλο.
Πηγή Sputnik news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ