19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥΠΟΜΕΔΙ: Ημερίδα Shift2Rail - Ευκαιρία χρηματοδότησης των Ελληνικών ΜμΕ στον Σιδηρόδρομο

ΥΠΟΜΕΔΙ: Ημερίδα Shift2Rail – Ευκαιρία χρηματοδότησης των Ελληνικών ΜμΕ στον Σιδηρόδρομο

ECON 6

Με την αφορμή τη δεύτερη πρόσκληση για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης δραστηριοτήτων έρευνας και τεχνολογίας στον σιδηροδρομικό τομέα για το έτος 2017, στις 11.11.2016, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οργανώνει από κοινού με την Κοινή Επιχείρηση S2R, ενημερωτική ημερίδα στο αμφιθέατρο του Υπουργείου, στις 24.01.2017, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10.00.
Βασικές θεματικές:
* Παρουσίαση του αντικειμένου της Κοινής Επιχείρησης S2R, των χρηματοδοτικών εργαλείων και θεματικών προτεραιοτήτων, τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών και δημιουργίας δικτύων μεταξύ δυνητικών δικαιούχων και συνεργατών.
* Η νέα πρόσκληση για το 2017 σχετικά με την υποβολή προτεινόμενων έργων για χρηματοδότηση, η οποία δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016 (ημερομηνία υποβολής προτάσεων 10.01.2017-30.03.2017).
* Τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης των προτεινόμενων έργων.
* Τα συνηθισμένα λάθη στην υποβολή προτάσεων.
* Συμβουλές για τη σύνταξη προτάσεων.
Υπουργοί, υψηλοί αξιωματούχοι της Ε. Επιτροπής, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Shift2Rail, πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα μεταφορών, κατασκευαστές σιδηροδρομικού εξοπλισμού και της αλυσίδας προμήθειάς τους (εταιρίες δημιουργίας, λειτουργίας, συντήρησης και ανανέωσης υποδομών και τροχαίου υλικού), επιχειρήσεις τεχνολογίας πληροφοριών (IT), περιλαμβανομένων και μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων, της Ελλάδος και γειτονικών χωρών, προσκαλούνται να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά στην εν λόγω ημερίδα.
H Κοινή Επιχείρηση Shift2Rail αποτελεί την πρώτη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία τεχνολογιών, η οποία επικεντρώνεται στην έρευνα και τεχνολογία, καθώς και σε λύσεις προσανατολισμένες στις ανάγκες της αγοράς, επιταχύνοντας την ένταξη νέων και προηγμένων τεχνολογιών σε καινοτόμες λύσεις σιδηροδρομικών προϊόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ