16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗμερίδα «Doing Business in the Arab World» από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

Ημερίδα «Doing Business in the Arab World» από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

ECON 7

Ημερίδα-Workshop με θέμα «Doing Business in the Arab World» στις 22 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών, διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και πληροφόρηση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας αναφορικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται στον αραβικό κόσμο.
Η πρώτη συνεδρία, η οποία είναι αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο (Culture of Business in the Arab World), περιλαμβάνει εισηγητές από ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις, καθώς και δύο Αραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα. Η δεύτερη συνεδρία, η οποία είναι αφιερωμένη στις Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στον Αραβικό Κόσμο (Business Opportunities in the Arab World), περιλαμβάνει, ως εισηγητές, τέσσερις Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων από τις ελληνικές πρεσβείες στην Αίγυπτο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Ιράκ (Ερμπίλ) και στη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση τους, βάσει των ετών διαμονής τους στην εκάστοτε χώρα.
Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις B2B μεταξύ των επισκεπτόμενων επιχειρηματιών από Λιβύη και Αίγυπτο και των Ελλήνων ομολόγων τους.
Η εν λόγω εκδήλωση έγκειται στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου να παρουσιάσει στις ελληνικές επιχειρήσεις σημαντικές πληροφορίες, με σκοπό να τις ενισχύσει στην προσέγγιση ή εξάπλωσή τους στις αραβικές αγορές, μέσω της κατανόησης των ειδικών πολιτισμικών χαρακτηριστικών που διέπουν την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ