18.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΓκαλερί φέρνει υψηλή τέχνη στο αεροδρόμιο του Γκστάαντ

Γκαλερί φέρνει υψηλή τέχνη στο αεροδρόμιο του Γκστάαντ

Τοποθετημένη ένα επίπεδο πάνω από το έδαφος στο πρόσφατα ανακαινισμένο αεροδρόμιο του Γκστάαντ (Gstaad, Saanen) στην Ελβετία, η Tarmak 22 είναι μια νέα γκαλερί 278 τετραγωνικών μέτρων που φέρνει τη σύγχρονη τέχνη σε νέα ύψη.
«Υπάρχουν πολλοί συλλέκτες τέχνης στο Γκστάαντ, αλλά δεν υπάρχουν πραγματικά χώροι για τη διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων» δήλωσε η Τατιάνα ντε Παλέν, η οποία ίδρυσε την Τarmak 22 με την Αντονία Κρέσπι από την εταιρεία πολυτελών ακινήτων Engel & Volkers.
«Υπάρχει η παράδοση των καλλιτεχνών που ζουν εδώ – ο Μπαλτίς είχε ένα σαλέ στο Γκστάαντ – και φιλοξενούνται μερικά γνωστά, όχι κερδοσκοπικά γεγονότα τέχνης, όπως η Elevation 1049, έκθεση τέχνης που διοργανώθηκε από το ίδρυμα Luma» ανέφερε η ντε Παλέν της γκαλερί στο WWD.
Η Τατιάνα ντε Παλέν και η Αντονία Κρέσπι επισκέφθηκαν ξεχωριστά τον χώρο και αμέσως γοητεύτηκαν από τη θέα που κόβει την ανάσα με τον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου περιτριγυρισμένο από χιονισμένους ορεινούς όγκους.
«Η τοποθεσία είναι εκπληκτική» είπε η Κρέσπι ενθουσιασμένη. «Ο διάδρομος προσγείωσης με τα ελικόπτερα μου θυμίζει ταινίες του Τζέιμς Μποντ» πρόσθεσε η ντε Παλέν.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ