24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣMΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣΠρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος»

Πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος»

Η έκθεση «D23» της Disney επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις για τους απανταχού φίλους του «Star Wars», καθώς αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα από την τελευταία ταινία της sci-fi τριλογίας «Skywalker Η Ανοδος».
Μετά από μια ολιγόλεπτη εισαγωγή με πλάνα από όλες τις προηγούμενες ταινίες του franchise, περνάμε σε εικόνες του τελευταίου επικού κεφαλαίου, από τις οποίες ξεχωρίζει το στιγμιότυπο με τη Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) να κράτα ένα διπλό κόκκινο φωτόσπαθο σαν εκείνο του Νταρθ Μολ. Δεν είναι ακόμα γνωστή η πλοκή της ταινίας, πάντως περιμένουμε μια ολοκληρωτική σύγκρουση της Αντίστασης με το Πρώτο Τάγμα και φυσικά της Ρέι με τον Κάιλο Ρεν (Ανταμ Ντράιβερ). Ενα επιπλέον συμπέρασμα που εκλαμβάνουμε από το υλικό, είναι πως ο Μαρκ Χάμιλ επιστρέφει (σαν πνεύμα;) μαζί με την Κάρι Φίσερ, η τελευταία μέσω υλικού γυρισμένου πριν το θάνατό της, ενώ ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς ενσαρκώνει ξανά τον Λάντο Καλρίζιαν.
Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζέι Τζέι Ειμπραμς, όπως και στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», με την «Ανοδο» να είναι η τελευταία ταινία του franchise που θα δούμε μέχρι το 2022. Τότε αναμένεται να ντεμπουτάρει η ταινία των δημιουργών του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, ενώ παράλληλα τη δική του τριλογία ετοιμάζει ο σκηνοθέτης των «Τελευταίων Jedi» Ρίαν Τζόνσον. Στο ενδιάμεσο, βέβαια, λανσάρονται 4 σειρές για τη streaming πλατφόρμα της Disney με το τρέιλερ του «Mandalorian» να αποκαλύφθηκε πρόσφατα.
Το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου.
Πηγή ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ