21.4 C
Athens
Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025
spot_img

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ:1) Το υπ’ αριθ. 1 κατάστημα του ισογείου επιφάνειας 130,00 τ.μ. με πατάρι επιφάνειας 62,13 τ.μ. στο οποίο ανήκουν η υπ’ αριθ. 1 αποθήκη επιφάνειας 58,00 τ.μ. και η αποκλειστική χρήση σαν πραγματική δουλεία του υπό στοιχεία Η-Μ-Ε-Ζ-Η πλαγίου χώρου του ακαλύπτου και 2) το υπ’ αριθμ. δύο (2) κατάστημα του ισογείου, επιφάνειας 27,00 τ.μ. και με πατάρι επιφάνειας 12,24 τ.μ. στο οποίο ανήκει και η υπ’ αριθμ. δύο (2) αποθήκη του υπογείου ορόφου επιφάνειας 23 τ.μ. Βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Γλυφάδας και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 52 πρώην αριθμός 58 και παλαιότερα Λεωφόρος Ισμήνης αρ. 102.

0

*ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ:1) Το υπ’ αριθ. 1 κατάστημα του ισογείου επιφάνειας 130,00 τ.μ. με πατάρι επιφάνειας 62,13 τ.μ. στο οποίο ανήκουν η υπ’ αριθ. 1 αποθήκη επιφάνειας 58,00 τ.μ. και η αποκλειστική χρήση σαν πραγματική δουλεία του υπό στοιχεία Η-Μ-Ε-Ζ-Η πλαγίου χώρου του ακαλύπτου και 2) το υπ’ αριθμ. δύο (2) κατάστημα του ισογείου, επιφάνειας 27,00 τ.μ. και με πατάρι επιφάνειας 12,24 τ.μ. στο οποίο ανήκει και η υπ’ αριθμ. δύο (2) αποθήκη του υπογείου ορόφου επιφάνειας 23 τ.μ. Βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Γλυφάδας και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμός 52 πρώην αριθμός 58 και παλαιότερα Λεωφόρος Ισμήνης αρ. 102.

Οφειλέτης: GEORGE LOUKA (ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΟΥΚΑ)

Τιμή πρώτης προσφοράς: 605.000,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: Στυλιανή Δημητρέλλου

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού :6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

ΔΗΜΟΣ: ΓΛΥΦΑΔΑ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων