23.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
spot_img

*ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Το οικόπεδο με τον λατινικό αριθμό Ι άρτιο και οικοδομήσιμο που βρίσκεται στην θέση «ΚΙΤΕΖΑ – ΦΟΙΝΙΚΙΑ – ΤΡΑΠΟΡΙΑ» της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων στο εγκεκριμένο σχέδιο Β’ κατοικίας «ΛΑΓΟΝΗΣΙ» Καλυβίων, στις οδούς Ξενοφώντα 28 και Σοφούλη 31.

0

*ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Το οικόπεδο με τον λατινικό αριθμό Ι άρτιο και οικοδομήσιμο που βρίσκεται στην θέση «ΚΙΤΕΖΑ – ΦΟΙΝΙΚΙΑ – ΤΡΑΠΟΡΙΑ» της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων στο εγκεκριμένο σχέδιο Β’ κατοικίας «ΛΑΓΟΝΗΣΙ» Καλυβίων, στις οδούς Ξενοφώντα 28 και Σοφούλη 31. Η οικοδομή αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 95,28τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει το κλιμακοστάσιο, την ράμπα και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Η κατοικία του οικοπέδου η οποία καταλαμβάνει το ισόγειο και τον πρώτο όροφο. Το ισόγειο αποτελείται από χωλλ, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, W.C., βεράντες και εσωτερική κλίμακα ανόδου προς τον πρώτο όροφο και καθόδου προς το υπόγειο. Εχει επιφάνεια 95,28τ.μ. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 κοιτώνες, 2 λουτρά, διάδρομο, εξώστες και εσωτερική κλίμακα καθόδου προς το ισόγειο. Εχει επιφάνεια 71,22 τ.μ. Στην ιδιοκτησία ανήκει η κατά αποκλειστική χρήση του ακάλυπτου χώρου στην οποία μπορεί να κατασκευαστεί πισίνα για αποκλειστική χρήση.

Οφειλέτης: α) Εμμανουήλ Μαραγγέλης & β) Βύρωνας – Αλέξανδρος Μαραγγέλης

Τιμή πρώτης προσφοράς: 559.000,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού: ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΔΗΜΟΣ: ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων