32.6 C
Athens
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
spot_img

*ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:1) Η με στοιχεία Δ.3-Ε.3 μεζονέτα του τετάρτου και πέμπτου ορόφου αποτελείται από: Α) ΤΜΗΜΑ Δ’ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ Δ3.Ε3: Το τμήμα του τετάρτου ορόφου της μεζονέτας, αποτελείται από διάδρομο, κουζίνα, χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, W.C., κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του πέμπτου ορόφου, ένα (1) ημιυπαίθριο χώρο συνολικής επιφάνειας 6,00τ.μ. και εξώστες.

0

*ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:1) Η με στοιχεία Δ.3-Ε.3 μεζονέτα του τετάρτου και πέμπτου ορόφου αποτελείται από: Α) ΤΜΗΜΑ Δ’ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ Δ3.Ε3: Το τμήμα του τετάρτου ορόφου της μεζονέτας, αποτελείται από διάδρομο, κουζίνα, χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού, W.C., κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του πέμπτου ορόφου, ένα (1) ημιυπαίθριο χώρο συνολικής επιφάνειας 6,00τ.μ. και εξώστες. Εχει επιφάνεια 58,80τ.μ. Β) ΤΜΗΜΑ Ε’ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ Δ3.Ε3: Το τμήμα του πέμπτου ορόφου της μεζονέτας με τα στοιχεία Δ.Ε-Ε.3, με πρόσοψη στην οδό Τερψιθέας. Αποτελείται από 2 δωμάτια, διάδρομο επικοινωνίας, γραφείο, λουτρό , κλίμακα επικοινωνίας με τον Δ’ όροφο, έναν ημιϋπαίθριο χώρο επιφανείας 14,82τ.μ. και εξώστες. Εχει επιφάνεια 58,73τ.μ. Η μεζονέτα έχει συνολική επιφάνεια 117,53τ.μ. 2) Στον εκάστοτε κύριο της μεζονέτας ανήκει κατ’ αποκλειστική χρήση η επιφάνεια του ακάλυπτου χώρου 212,00τ.μ. 3) Η υπό στοιχεία Θ5-Θ6 κλειστή θέση στάθμευσης δύο αυτοκινήτων του υπογείου, με επιφάνεια 71,00τ.μ. Βρίσκεται στη θέση «Μουρτερό» ,στο Οικοδομικό Τετράγωνο 107 και επί της οδού Τερψιθέας 73.

Οφειλέτης: 1) Κοσμάς ΚΟΣΜΙΔΗΣ 2) Δημήτριος ΚΟΣΜΙΔΗΣ

Τιμή πρώτης προσφοράς: 336.183,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού: ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΔΗΜΟΣ: ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων