27.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
spot_img

ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Εξι (6) ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε κτίσμα (το έδαφος του οποίου είναι επικλινές) το οποίο αποτελείται από υπόγειο όροφο Α’ στάθμης , υπόγειο όροφο Β’ στάθμης – ισόγειο όροφο Α’ στάθμης , ισόγειο όροφο Β’ στάθμης – πρώτο (Α) όροφο, και πρώτο (A) όροφο – δεύτερο (Β) όροφο και τρίτο (Γ) Οροφο – δεύτερο (Β) όροφο και δώμα, σε οικόπεδο στην Θέση «Λιβοχώρι» της περιοχής « Μαύρου» εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλεως και Δήμου, εμβαδού του οικοπέδου 200,17 τ.μ.

0

*ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Εξι (6) ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε κτίσμα (το έδαφος του οποίου είναι επικλινές) το οποίο αποτελείται από υπόγειο όροφο Α’ στάθμης , υπόγειο όροφο Β’ στάθμης – ισόγειο όροφο Α’ στάθμης , ισόγειο όροφο Β’ στάθμης – πρώτο (Α) όροφο, και πρώτο (A) όροφο – δεύτερο (Β) όροφο και τρίτο (Γ) Οροφο – δεύτερο (Β) όροφο και δώμα, σε οικόπεδο στην Θέση «Λιβοχώρι» της περιοχής « Μαύρου» εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλεως και Δήμου, εμβαδού του οικοπέδου 200,17 τ.μ.
Πρόκειται για τις εξής ιδιοκτησίες:
Ακίνητο 1: Το υπόγειο γκαράζ ορόφου A στάθμης με στοιχεία ένα (01) – οριζόντια ιδιοκτησία, η οποία θα χρησιμοποιείται ως κλειστός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου. Αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο και έχει εμβαδόν 49,12 τμ.
Ακίνητο 2: Ενα διαμέρισμα με το διακριτικό στοιχείο δυο (02) του ισογείου ορόφου A στάθμης, το οποίο αποτελείται από ένα δωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα – σαλόνι σε ενιαίο χώρο και ένα εξώστη και έχει εμβαδόν 49,12τμ.
Ακίνητο 3: Ενα διαμέρισμα με το διακριτικό στοιχείο τρία (03) του ισογείου ορόφου Β στάθμης (Α’ όροφος ), το οποίο αποτελείται από ένα δωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα – σαλόνι σε ενιαίο χώρο και ένα εξώστη και έχει εμβαδόν 49,12 τμ.
Ακίνητο 4: Μία μεζονέτα – με το διακριτικό στοιχείο τέσσερα (04) του υπογείου ορόφου Β’ στάθμης και του ισογείου ορόφου Β’ στάθμης που θα αποτελούν μια ενιαία λειτουργική ενότητα . Συγκεκριμένα η υπό στοιχεία τέσσερα (04) οριζόντια ιδιοκτησία — μεζονέτα — θα αποτελείται α) από το τμήμα του υπογείου ορόφου Β’ στάθμης το οποίο θα χρησιμοποιείται ως αποθήκη και θα έχει είσοδο από το τμήμα του ισογείου ορόφου Β στάθμης , μέσω κλίμακας ανόδου που οδηγεί σε αυτό στο τμήμα του ισογείου Β στάθμης με το οποίο αποτελεί μια ενιαία λειτουργική ενότητα. Εχει εμβαδόν 69,51τμ.
Ακίνητο 5: Ενα διαμέρισμα – με το διακριτικά στοιχείο πέντε (05) του πρώτου (A) πάνω από το ισόγειο Β’ στάθμης ορόφου (α’ ορόφου ), το οποίο θα αποτελείται από τρία (03) δωμάτια, μπάνιο, WC και κουζίνα – σαλόνι σε ενιαίο χώρο, βεράντα και δυο εξώστες. Εχει εμβαδόν 87,58τμ.
Ακίνητο 6: Ενα διαμέρισμα – με το διακριτικά στοιχείο έξι (06) του δεύτερου (Β) πάνω από το ισόγειο Β’ στάθμης ορόφου, το οποιο θα αποτελείται από δυο (02) δωμάτια, μπάνια, WC και κουζίνα – σαλόνι σε ενιαίο χώρο, ‚βεράντα και δυο εξώστες και έχει εμβαδόν 71,76τμ.

Οφειλέτης: ΚΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τιμή πρώτης προσφοράς: 1) 49.000,00 ευρώ, 2) 69.000,00 ευρώ, 3) 69.000,00 ευρώ, 4) 153.000,00 ευρώ, 5) 122.000,00 ευρώ, 6) 143.000,00 ευρώ

Συμβολαιογράφος: Σπαντιδάκη Αννα

Πλειστηριασμός με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών (ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ) – Ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr

Ημερομηνία Πλειστηριασμού : 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΔΗΜΟΣ: ΣΥΡΟΣ

Επιστροφή στην αναζήτηση ακινήτων