17.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑγγελοπούλου: Ανενεργές οι ΜΕΘ που δωρίσαμε στο ΕΣΥ

Αγγελοπούλου: Ανενεργές οι ΜΕΘ που δωρίσαμε στο ΕΣΥ

Οι ΜΕΘ που δώρισε στο ΕΣΥ η «Επιτροπή Ελλάδα 2021» παραμένουν αναξιοποίητες, σύμφωνα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, την ώρα που οι εισαγωγές, οι νοσηλείες και οι διασωληνώσεις στα νοσοκομεία της χώρας αυξάνονται, με την πανδημία της COVID-19 να «αναζωπυρώνεται» μέσω της μετάλλαξης Δέλτα.
«Και σοκάρομαι και εκπλήσσομαι και λυπάμαι. 236 σε εκατ. δώσαμε τότε με χορηγίες με δωρεές και με χρήματα του κόσμου. Και περιμέναμε ότι αυτό θα βοηθήσει σε αυτή τη συγκυρία. Εμένα και με λυπεί και με σόκαρε είναι σαν αν δίνεις κάτι σε έναν άνθρωπο και ο άλλος το κρατάει κρυμμένο στο ντουλάπι» ανέφερε εμφανώς πικραμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου μιλώντας στο «Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκη».
Παράλληλα, αναγνώρισε πως θα υπήρχε καθυστέρηση λόγω των κανόνων του δημοσίου, όμως καταγγέλλει και το υπ. Υγείας λέγοντας πως πέρασε πολύ καιρός μέχρι να δώσει τις προδιαγραφές και «εμείς κάθε μέρα παίρναμε τηλέφωνο και πιέζαμε».
Και γιατί πιέζαμε;» διερωτήθηκε η κα Αγγελοπούλου: «για να δώσουμε χρήματα να κάνουμε ΜΕΘ που θα βοηθήσουν πάρα πολύ κόσμο» αναφερόμενη στις 18 κλίνες για το νοσοκομείο «Παπανικολάου».
«Περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημαντικό. Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση» πρόσθεσε.
Πηγή Sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ