18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΠΡΩΤΗΣΕΛΙΔΑΟλυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος τελικός στην COSMOTE TV

Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος τελικός στην COSMOTE TV

Είκοσι χρόνια μετά, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξαναβρίσκονται αντιμέτωποι στον τελικό Κυπέλλου, το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21.00 στο «ΟΑΚΑ» με το βλέμμα στο τρόπαιο. Οι φαν του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν τον αγώνα σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση από την COSMOTE TV, με πιλοτική τηλεοπτική μετάδοση μέσω 5G, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο τέλος της φετινής διοργάνωσης, ξεπερνώντας τα εμπόδια του Παναιτωλικού, του Αρη και του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, ο «δικέφαλος του Βορρά» άφησε εκτός διοργάνωσης τις ΑΕΛ, Λαμία και ΑΕΚ, ώστε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22/5.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι θα καλύψουν συνολικά 10 δημοσιογράφοι της COSMOTE TV μεταφέροντας όλο το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες του αγώνα, ενώ για τη μετάδοσή του έχουν επιστρατευτεί συνολικά 25 κάμερες.
Πριν και μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης, η εκπομπή «Ωρα Τελικού» (19.00 & 23.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα, πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ