20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ"Στρυχνίνη, όπλα, θανατηφόρα ένεση": Τι έψαχνε στο ίντερνετ η 36χρονη μετά την...

“Στρυχνίνη, όπλα, θανατηφόρα ένεση”: Τι έψαχνε στο ίντερνετ η 36χρονη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ανατριχιαστικές είναι οι αναζητήσεις στο ίντερνετ της 36χρονης κατηγορούμενης μετά την επίθεση με βιτριόλι ενώ το θύμα βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «T-live», ενώ το θύμα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η 36χρονη φαίνεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων, πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς, στρυχνίνη δηλητήριο, θανατηφόρα ένεση.
Συγκεκριμένα, τις αμέσως επόμενες ημέρες από την επίθεση με βιτριόλι, δηλαδή στις 21, 22 και 23 Μαΐου και ενόσω το θύμα έδινε μάχη για τη ζωή του, η 36χρονη φέρεται να έκανε τις εξής αναζητήσεις.
Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
Όπλα τιμές
Στρυχνίνη δηλητήριο
Πού πουλάνε υδροκυάνιο
Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
Θανατηφόρα αέρια
Δηλητήρια
Ατροπίνη
Επίθεση με οξύ
Θανατηφόρα ένεση
Χθες, στην απολογία της, η κατηγορούμενη μίλησε για την «αρρωστημένη εμμονή» της με την 34χρονη Ιωάννα, αρνούμενη κατηγορηματικά τα περί ύπαρξης σχεδίου εξόντωσης τού θύματος.
«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Πρόκειται για άτοπες και αβάσιμες κατηγορίες. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου στη δικογραφία, όλα αυτά λέγονται αυθαίρετα και κακόβουλα για να επιβαρύνουν την ήδη δυσάρεστη θέση μου» ανέφερε.
Πηγή: Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ