18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης σε υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ: Δώστε το 50% του μισθού...

Μητσοτάκης σε υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ: Δώστε το 50% του μισθού για τη μάχη με τον κορονοϊό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς και τους βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το 50% του μισθού τους στη μάχη για τον κορονοϊό.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε τους υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να δώσουν το 50% του μισθού τους για τη μάχη με τον κορονοϊό.
Με μια ανάρτηση στο Facebook, τη Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ο πολιτικός κόσμος της χώρας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης, στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.
Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης και τους «γαλάζιους» βουλευτές να δώσουν το 50% του μισθού τους για τους επόμενους δύο μήνες, για τη μάχη εναντίον του κορονοϊού.
«Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός παρατηρεί ότι απέναντι στην απειλή «είμαστε όλοι ίσοι». Ωστόσο, όπως τονίζει, «στη μάχη ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του».
Καταλήγοντας, ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι την ίδια επιλογή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.
Πηγή sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ