24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜένουμε Σπίτι: Η καμπάνια της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού

Μένουμε Σπίτι: Η καμπάνια της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού

Μένουμε Σπίτι. Αυτό είναι το μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης προς τους πολίτες της χώρας προκειμένου να προστατευθούμε από μια περαιτέρω εξάπλωση του νέου κορονοϊου.
Τον τρόπο προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του νέου κορονοϊού, υποδεικνύει η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας μέσω της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».
Μένουμε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, βγαίνουμε μόνο αν υπάρχει σοβαρή ανάγκη. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, καθυστερούμε τη διασπορά του κορονοϊού, βοηθάμε να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο σύστημα υγείας. Κάνουμε όλοι το σωστό: #μενουμεστοσπιτι, είναι το μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης στο Twitter.
Στην ίδια γραμμή και το υπουργείο Υγείας που σημειώνει πως η οικειοθελής καραντίνα είναι ο καλύτερος τρόπος προστασίας της δημόσιας υγείας.
Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Ήδη η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», έχει γίνει viral και έχει φτάσει στο νούμερο 1 των trend στο Twitter εν μέσω της εμφάνισης του νέου κορονοϊού και στη χώρα μας.
Πηγή Sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ