24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚοροναϊός: Θερμικές κάμερες ελέγχουν όσους είναι δίπλα στον Ερντογάν

Κοροναϊός: Θερμικές κάμερες ελέγχουν όσους είναι δίπλα στον Ερντογάν

Οι τουρκικές αρχές έχουν λάβει αυστηρά μέτρα για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Θερμικές κάμερες ελέγχουν όλους όσους βρίσκονται δίπλα στον Ερντογάν.
Αυστηρά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν λάβει οι τουρκικές αρχές, μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στη γειτονική χώρα.
Ενδεικτικά είναι τα μέτρα στο τουρκικό Κοινοβούλιο, όπου έχουν εγκατασταθεί θερμικές κάμερες για τη μέτρηση της θερμοκρασίας όλων των βουλευτών, των υπαλλήλων και των επισκεπτών.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΡ (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης), υπήρχαν θερμικές κάμερες που ήλεγχαν όλους όσους ήταν δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο.
Ο ίδιος Ερντογάν, παράλληλα – όπως μετέδωσε η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» – απέφυγε κάθε χειραψία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, ο αριθμός των κρουσμάτων αγγίζει τα 120.000, εκ των οποίων τα 81.000 στην ηπειρωτική Κίνα. Ακολουθούν η Ιταλία με 10.149 κρούσματα και το Ιράν με 9.042 κρούσματα. Ο αριθμός των νεκρών, τέλος, ανέρχεται σε 4.284 άτομα, εκ των οποίων οι 600 στην Ιταλία.
Πηγή Sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ