18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤα αποτελέσματα της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε Εξάρχεια

Τα αποτελέσματα της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε Εξάρχεια

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση σε τέσσερα κατειλημμένα κτίρια στην περιοχή των Εξαρχείων. Εντοπίστηκαν 143 μετανάστες, προσήχθησαν τρία άτομα.
Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ προχώρησαν στην εκκένωση τεσσάρων κτιρίων, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη.
Στα δύο εξ αυτών, στην οδό Σπύρου Τρικούπη, εντοπίστηκαν 143 πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη διεύθυνση Αλλοδαπών.
Παράλληλα, στο τρίτο κτήριο, στην οδό Καλλιδρομίου, εντοπίστηκαν τρία άτομα, τα οποία και προσήχθησαν. Επρόκειτο για δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός.
Το τέταρτο κτήριο, στην οδό Φωτήλα, ήταν κενό.
Αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, διευκρινίζουν ότι στα κατειλημμένα κτίρια δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.
«Χρειάζεται ευφυία και όχι βία» ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, στον απόηχο της πρωινής επιχείρησης της ΕΛΑΣ.
«Τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά λέμε ότι η Ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Δεν υπάρχουν άβατα. Αφήνουμε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της» δήλωσε, παράλληλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του «ΑΝΤ1».
Υπενθυμίζεται ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει θέσει σε ύψιστη προτεραιότητα την «εκκαθάριση» της περιοχής των Εξαρχείων από την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα.
Πηγή Sputniknews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ