Ο ΕΟΤ διοργάνωσε Εθνικό Περίπτερο στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ Asia 2019 στη Σιγκαπούρη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 22 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , ,

Τις πύλες της άνοιξε από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου η τουριστική έκθεση ITB Asia 2019, η οποία έλαβε χώρα στο Sands Expo and Convention Centre, Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, όπου διοργάνωσε και φέτος Εθνικό Περίπτερο ο ΕΟΤ, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
Στην ITB Asia 2019 συμμετείχαν επτά ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις Argo Travel Group, Athens Express, Celestyal Cruises, CHANDRIS HOTELS – GREECE, Electra Hotels & Resorts και HETCO TOURS, οι οποίες έλαβαν μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, ενώ ως ανεξάρτητος εκθέτης συμμετείχε η εταιρία TourGreece SA.
Το ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγαλύτερο έναντι της προηγούμενης ITB Asia, η οποία προσέλκυσε σε διάστημα τριών ημέρων περισσότερους από 13.000 επισκέπτες. Μεταξύ αυτών ήταν εκπρόσωποι εταιριών, τουριστικών γραφείων και τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.α.
Η τελευταία διοργάνωση της ITB Asia κατέγραψε αύξηση 7,4% στις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες άγγιξαν συνολικά τις 27.000, ενώ σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στους εκθέτες, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, ο αριθμός των οποίων υπερέβη τους 1.300 σε αριθμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ITB Asia διοργανώνει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, διοργανωτής της τουριστικής έκθεσης ITB Berlin, στην οποία ο ΕΟΤ δείχνει ισχυρή παρουσία κάθε χρόνο.
Η επόμενη ITB Asia θα διεξαχθεί στις 21-23.10.2020, όπου ο ΕΟΤ πρόκειται να διοργανώσει το Εθνικό Περίπτερο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-asia.com.