Οι πρώτες εικόνες του Ρόμπερτ Πάτινσον στο ρόλο του Batman

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 18 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , , ,

Σκοτεινός, υποβλητικός και πολλά υποσχόμενος φαίνεται ο νέος «Batman», κρίνοντας από το διάρκειας 55″ υλικό που κυκλοφόρησε από τα τεστ της ταινίας ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς («Cloverfield», «Aσε το Κακό να Μπει», «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή» και «Η Σύγκρουση»).
Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Ρόμπερτ Πάτινσον στη στολή του υπερήρωα, όπως επίσης τη βλοσυρή αισθητική που επιλέγει ο διευθυντής φωτογραφίας Γκρεγκ Φρέιζερ και η οποία συμπληρώνεται από την πρωτότυπη μουσική του Μάικλ Γκιατσίνο. Ο Πάτινσον είναι φρέσκος από την ψυχωμένη ερμηνεία του στο «Φάρο» του Ρόμπερτ Eγκερς, ενώ προηγουμένως συνεργάστηκε με την σπουδαία Κλερ Ντενί στην πυρετώδη «Μαύρη Τρύπα» και το φρενήρες νεονουάρ «Good Time» των αδερφών Σαφντί («Uncut Gems»). Αν μη τι άλλο, ο Βρετανός βρίσκεται εδώ και καιρό σε ένα σκοτεινό ερμηνευτικό δρόμο…
Χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η υπόθεση του «Batman» δια χειρός Ριβς, είναι γνωστό πως η Ζόι Κράβιτς ενσαρκώνει την Catwoman, ο Πολ Ντάνο κρατά το ρόλο του Riddler ενώ ο Κόλιν Φάρελ υποδύεται τον Πιγκουίνο. Ακόμα, τον Aλφρεντ ερμηνεύει ο Aντι Σέρκις και τον εισαγγελέα της Γκόθαμ Σίτι ο Πίτερ Σάρσγκαρντ.
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021.
ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ, Γιάννης Καντέας-Παπαδόπουλος